HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Zwolle


Hondsdraf Hondenuitlaatservice Zwolle
Voor alle hondenbazen die woonachtig zijn in Zwolle en die zijn hond een fijne wandeling met soortgenoten toewenst en daar zelf om wat voor reden dan ook niet aan toe komt. Verder is het een prima methode om uw jonge of onzekere hond te socialiseren met soortgenoten. Wat voor reden u ook heeft, HondsDraf garandeert uw hond een leuke gezellige tijd met soortgenoten om mee te spelen en te rennen en ravotten. Wij beschikken over een geheel omheinde speelweide aan een bosrand. Bij elkaar maar liefst 7000m2 speelplezier!

Hondenuitlaatservice Kyno Walking Zwolle
Wij zijn een kleine hondenuitlaatservice in Zwolle en proberen ons te richten op het wandelen met uw hond in een kleine groep. Verder willen we ook honden met een 'gebruiksaanwijzing' uitlaten omdat deze honden toch lastig zijn om in een roedel te plaatsen , kunnen we de hond ook 1 op 1 voor u uitlaten. Ook pups en oudere honden kunnen bij ons terecht om uitgelaten te worden.

Mick's Hondenuitlaatservice Zwolle
Ik wandel meestal in een omgeving waar bos, gras en water in de buurt is. Er mag niet worden gejaagd, wel gezwommen. Ik probeer altijd schoon water te zoeken voor de zwemmers. Sommige honden spelen het liefst met elkaar en andere snuffelen en scharrelen liever. Tijdens de wandeling mogen de honden los lopen. Nieuwe honden blijven aangelijnd totdat er een bandje is ontstaan en de hond mij als zijn geleider accepteert. Kenmerken voor de wandelingen zijn gezelligheid, ongedwongenheid en verdraagzaamheid. De honden moeten het naar hun zin hebben.

Hondenuitlaatservice Brutus Zwolle
Uw hond wordt opgehaald met een speciaal daarvoor aangepaste taxi om zo uw hond veilig te kunnen vervoeren. Wij rijden naar een geschikte locatie in of rondom Zwolle. Bij voorkeur loopt iedere hond los. Na ongeveer een uur te hebben gewandeld, gespeeld en gedold brengen wij uw hond, vermoeid, maar weer veilig thuis. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om een keer met hondenuitlaatservice Brutus mee te gaan om te zien hoe wij te werk gaan.

Hondenuitlaatservice Dribbel Zwolle
Dribbel is een hondenuitlaatservice werkzaam in de regio's Nunspeet, Zwolle en Kampen. Het lopen met de hond(en) voor mensen die bijvoorbeeld overdag werken en iemand zoeken om overdag met hun hond(en) te lopen. Dit kan elke dag of wanneer het maar nodig is. De honden worden op het afgesproken tijdstip opgehaald met de speciaal ingerichte hondenbus. Na de wandeling worden de honden weer thuisgebracht. Hier zullen ze worden afgedroogd als dat nodig is. Verder krijgen ze een bak met vers water en wat lekkers.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer