HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Waalwijk


Hondenuitlaatservice Batojo Waalwijk
Nadat u kontakt heeft opgenomen met Hondenuitlaatservice Batojo volgt er een kennismakingsgesprek bij u thuis. In dit gesprek geef ik u alle informatie over Batojo en u kunt dan het karakter van uw hond toelichten. Uw hond wordt in de omgeving van uw huis uitgelaten. Eventueel kan ik uw hond, het door u klaargezette, eten geven. Tevens kijkt Batojo altijd of er voldoende water in de drinkbak van de hond zit. Batojo is een gemoedelijke hondenuitlaatservice. Honden worden niet in een groep en enkel in Waalwijk uitgelaten. Uw hond krijgt dus alle aandacht die hij verdient en meer.

Hondenuitlaatservice Picasso Waalwijk
Als u hele dagen werkt, of (even) niet in de gelegenheid bent om uw trouwe kameraadje voldoende uit te laten en beweging te geven, doe ik dat graag voor u. Iedere hond heeft immers zijn/haar beweging hard nodig. Ik haal uw viervoeter bij u thuis op en ga 1 tot anderhalf uur met het hele span de bossen in, naar de hondenloslooproute, waar ze lekker kunnen wandelen, snuffelen, rennen, ravotten en spelen met andere honden. Hierna wordt hij/zij, moe maar zeker voldaan, weer thuis gebracht met altijd als afscheid een lekker hondenkoekje.

Hondenuitlaatservice HondenLoopje Waalwijk
Alle honden houden er van om flinke stukken te lopen (snuffelen & spelen) met soortgenootjes, ik neem aan dat het voor u ook erg fijn is om te weten dat uw hond zich vermaakt heeft en dat u bij thuis komst een rustige, tevreden hond aantreft. Behalve dat uw hond zich van zijn of haar energie kan ontdoen, leert uw hond ook een hoop dingen tijdens deze wandelingen. Zo leert hij / zij andere honden in te kunnen schatten en hoe hier op te reageren. En hoe hij /zij nieuwe honden en mensen hoort te 'begroeten (of juist niet). Uw hond zal fitter worden, zal een betere weerstand krijgen en is mentaal beter in balans. U zult snel merken dat uw hond in positieve zin veranderd! Ik kom uw hond ophalen in de regio Waalwijk en omgeving en ga dan naar 1 van de vele mooie losloop gebieden in de omgeving.

Hondenuitlaatservice DogWolluk Waalwijk
Met veel plezier laat ik uw hond uit. Dat kan incidenteel maar ook op een regelmatige basis op vaste dagen. Of voor een korte periode, omdat u bijvoorbeeld tijdelijk minder mobiel bent, zwanger of ziek. Ook 's avonds en in het weekend kan uw hond uitgelaten worden. DogWolluk zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan, alleen of samen met leuke speelkameraadjes. Wij hebben een omheind terrein waar uw hond heerlijk kan ravotten, rennen en spelen met soortgenoten.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer