HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Tilburg


Hondenuitlaatservice Jessa Tilburg
Wij zijn een hondenuitlaatservice die jouw hond NIET in groepen uitlaat, maar jouw hond uitlaat in de buurt waar je woont. Dit betekent dat de hond in de omgeving blijft waar hij/zij gewend is en niet in een bus meegenomen hoeft te worden. Daarnaast werken we met flexibele bloktijden over de hele dag. En dit doen we 7 dagen in de week, het hele jaar door. Ook in de vakanties en op feestdagen kun je bij ons terecht. Naast honden uitlaten, passen wij ook op. Dit kan een dagdeel zijn, maar ook meerdere dagen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. In plaats van jouw hond weg te brengen, komt er iemand in jouw huis oppassen voor de periode die jij zou willen.

Hondenuitlaatservice Sammies Care 4 Paws Tilburg
Honden uitlaatservice en zorg voor uw dieren. Als u op zoek bent naar een ervaren, liefdevolle oppas voor uw trouwe maatjes, nodig ik u graag uit om eens een kijkje te nemen op mijn site. Vertrouwen en respect, voor uw dier en baas, staan bij mij op de eerste plaats. Zodat u met een gerust hart, de zorg voor uw dier aan mij durft over te dragen, op de momenten dat u daar zelf even niet aan toe komt. Ik werk individueel en beperk mij niet tot alleen honden, ook katten en andere kleine gezelschapsdieren zijn welkom.

Hondenuitlaatservice het Zand Tilburg
Wij zijn 4 hondenliefhebsters die samen besloten hebben om van onze hobby ons werk te maken. Dit in de vorm van een hondenuitlaatservice die zich richt op de individuele aandacht voor uw viervoeter op flexibele tijden. Wij lopen dus NIET in groepen, maar hebben 1 op 1 contact met uw hond in zijn eigen vertrouwde omgeving. Wij zijn er voor u als u om wat voor reden dan ook uw hond niet zelf kunt uitlaten, bijvoorbeeld als: U werkt en uw hond niet zelf uit kunt laten U een dagje weggaat en de hond niet mee kan U niet zo goed ter been bent U tijdelijk geen tijd kunt vrijmaken voor uw hond (bijvoorbeeld een afspraak naar de trimsalon of dierenarts)

Hondenuitlaatservice HappyDogs Tilburg
Happy Dogs Tilburg haalt uw hond(en) in een speciaal hiervoor ingerichte bus op, waarna we naar een omheind terrein (u hoeft dus niet bang te zijn dat uw hond wegrent!) gaan, waar ze lekker kunnen rennen, spelen en het 'roedelgevoel' kunnen ervaren. Nadat de honden zich minimaal een uur hebben kunnen uitleven gaan ze de bus weer in en worden ze thuisgebracht.Thuis aangekomen kan er moe maar voldaan het vertrouwde plekje opgezocht worden om uit te rusten van een heerlijk avontuur.

Hondenuitlaatservice Bestamor Tilburg
Ik geef uw hond een eigen route die altijd bij u in de buurt is. Zo voelt uw hond zich altijd op zijn gemak. In Tilburg heb je talloze mooi uitlaatplekken zoals; bossen, losloop gebieden en zelfs parken speciaal voor honden! Bestamor zoekt speciaal deze plekken op om uw hond lekker zijn eigen gang te laten gaan onder toezicht en om te kunnen socialiseren met andere honden in de omgeving. Ik doe zowel aan groeps als prive wandelingen. Ik werk voornamelijk in de regio Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Rijen, Gilze, Hilvarenbeek, Udenhout, Oisterwijk, Loop op Zand, Kaatsheuvel en Dongen.

Hondenuitlaatservice Liefde voor dieren Tilburg
Werk je hele dagen waardoor je trouwe viervoeter erg lang alleen zit? Ben je slecht ter been en vind je het fijn als iemand de tijd neemt om eens een flinke wandeling met je hond te maken? Wil je eens een dagje weg kunnen gaan, zonder je zorgen te maken dat je hond te lang alleen thuis zit? Maak dan gebruik van Liefde voor dieren, de Honden uitlaatservice in Tilburg! Uniek in de regio 1 hond tegelijk uitlaten, dus persoonlijke aandacht. Wandeling begint bij je voordeur, waardoor je trouwe viervoeter direct quality time krijgt. Rondrijden in een busje is er niet bij.

Hondenuitlaatservice ABC Hondenservice Tilburg
ABC hondenservice Tilburg biedt een uitlaatservice voor honden in alle soorten en maten die woonachtig zijn in of nabij Tilburg. U kunt ervoor kiezen om incidenteel van de uitlaatservice gebruik te maken, maar u kunt de uitlaatservice ook reserveren voor een of meer vaste dagen per week. Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en krijgt de gelegenheid om zich ten minste een uur samen met andere honden uit te leven op een omheind veld. Vervolgens wordt uw hond weer thuisgebracht.

Hondenuitlaatservice Hond van Pavlov Tilburg
Wij hanteren een werkwijze waarbij een voldoende beweging wordt afgewisseld met geestelijke stimulatie en uitdaging. Daarbij wordt aan veiligheid en welzijn van de honden nooit voorbij gegaan door kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Er wordt gewerkt met maximaal 12 honden per roedel 0m overzichtelijk te kunnen werken en alle aanwezige honden voldoende tijd en aandacht te kunnen geven. Aan de behoeften tot een voldoende beweging, veiligheid, zekerheid, sociaal contact met soortgenoten, waardering, erkenning en zelfontplooiing kan op deze wijze voldaan worden.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer