HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Purmerend


Hondenuitlaatservice Samen Uit Purmerend
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en wordt afgestemd op het weer en de groep. Ik wandel in uitlaatgebieden in Waterland waar de honden los kunnen. De precieze locatie van de wandeling is afhankelijk van de samenstelling van de roedel. Zo hoeven de honden niet onnodig lang in de bus te zitten, zelfs al is deze speciaal op hondenvervoer ingericht, met verschillende compartimenten, en ventilatie. Samen Uit werkt in de regio Purmerend, ilpendam en Landelijk Noord.

Hondenuitlaatservice Agouti Purmerend
Wij zijn een professionele, kleinschalige hondenuitlaatservice voor Purmerend en omgeving. Natuurlijk wilt u ook het beste voor uw hond maar bent u misschien niet altijd in staat uw hond uit te laten door diverse omstandigheden of misschien gunt u uw hond gewoon een fijne wandeling met soort genoten( een kleine veilige groep van maximaal 5 honden). ook individuele wandelingen zijn bij ons mogelijk voor de hond die niet met een groep mee kan omdat ze angstig, geblesseerd, te dominant zijn of gewoon het niet leuk vinden om met andere honden uit gelaten te worden.

Hondenuitlaatservice De Hondenbus Purmerend
Wij hebben een prachtig eigen omheind speelterrein voor de honden!! met diverse speeltoestellen,ballen en touwen,zandplaats en nog veel meer. De Hondenbus is De hondenuitlaatservice die veel waarde hecht aan een goede relatie tussen hond en mens. Veiligheid, discipline, maar ook vrijheid en liefde staan centraal. Honden zijn roedeldieren en doen niets liever dan samen rennen, spelen, speuren en ravotten. Wij bieden deze gelegenheid, de honden kunnen ruim 2 uur zich uitleven bij ons. En worden daarna moe maar voldaan weer thuis gebracht. Onze service is er voor de volgende gebieden: Ilpendam, Edam, Kwadijk, Middenbeemster, Neck, Purmerend, De Rijp, Volendam en Zuidoostbeemster.

Hondenuitlaatservice De Roedel Purmerend
Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en gaat samen andere honden naar de mooiste wandelgebieden in de omgeving. De honden kunnen hier heerlijk vrij rondlopen, dollen en snuffelen op grasvelden en in het bos. Even lekker genieten van het echte 'hondenleven' en moe maar voldaan brengen wij ze weer veilig bij u thuis. Bent u woonachtig in de omgeving van Edam, Volendam, Monnickendam en Broek in Waterland, dan kunnen wij deze service aan u aanbieden

Hondenuitlaatservice Dog Run Purmerend
Honden uitlaatservice Dog Run rijd alleen in Purmerend, en een stukje Zuid-Oost Beemster, en een stukje van Edam. De honden worden thuis opgehaald en gaan dan naar ons bos ( helemaal omheind) waar alle druktemakers dan los kunnen. Rennen en spelen of gewoon een rondje snuffelen. De honden zijn minimaal 1 uur op het land Dit is gegarandeerd!!! Vaak is het zelfs anderhalf tot twee uurtjes rennen, zwemmen en natuurlijk het uitlaten zelf!! Moe en voldaan worden de honden dan weer thuisgebracht.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer