HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Oosterhout


Hondenuitlaatservice Walk & Care Oosterhout
Van maandag tot en met vrijdag kunt u gebruik maken van de hondenuitlaatservice. Hierbij haal ik uw honden met de speciaal ingerichte auto op om in het bos of in een andere hondveilige omgeving heerlijk te laten rennen. Met de uitlaatservice wordt uw hond aan het einde van de ochtend of begin van de middag gedurende 45 a 60 min in groepsverband los uitgelaten. Bij terugkomst wordt de hond afgedroogd en kan dan moe en voldaan lekker in z'n mand uitrusten. Prive wandelingen zijn ook mogelijk en kan ik 24 uur per dag, 7 dagen per week verzorgen. Hierbij laat ik uw hond vanaf uw huis uit of we kunnen hem meenemen naar het bos.

Hondenuitlaatservice Marcella's Animal Service Oosterhout
Heeft u een fulltime baan, slecht te been, een dagje weg, in verwachting en kunt u daardoor uw hond niet voldoende beweging bieden die hij nodig heeft dan is Marcella's Animal Service de oplossing. De uitlaatservice is voor iedere sociale, goed luisterende hond geschikt. Tijdens de wandelingen word er veel aandacht besteed aan alle honden, zo kunnen ze lekker met elkaar spelen en alles wat de honden nog meer voor leuks tegen komen in het bos. De groepen worden na ongeveer 45 a 60 minuten weer moe en voldaan netjes terug naar huis gebracht waar ze nog wat lekkers krijgen. Mijn werkgebied is Oosterhout, Dongen, (Klein-Dongen), S'gravenmoer, Teteringen en Rijen.

Hondenuitlaatservice Dierenverzorging Baesjes Oostehout
Hondenuitlaatservice van Dierenverzorging Baesjes voor Breda, Ulvenhout en Bavel Naast een goede verzorging heeft uw hond ook voldoende lichaamsbeweging nodig. Dit is goed voor zijn gezondheid, maar ook om zijn energie kwijt te raken. Bij honden die weinig beweging en afleiding hebben kunnen gedragsproblemen ontstaan. Een hond is van nature een roedeldier, voor een hond is dan ook niets leuker dan te kunnen spelen met soortgenoten. Daarnaast kan de roedel helpen bij de opvoeding en socialisatie van uw hond. Naast een praktische oplossing biedt een hondenuitlaatservice dus meer voordelen!Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer