HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Nijmegen


Hondenuitlaatservice Pino Nijmegen
Ik ben Marije Prick, geboren en getogen Nijmegenaar. Naast deze uitlaatservice, ben ik part-time werkzaam als dierenartsassistente. Ook heb ik meerdere cursussen gevolgd over het gedrag en de opvoeding van honden.

Hondenuitlaatservice Billie Nijmegen
Honden willen rennen, spelen en met soortgenoten omgaan. Om aan deze behoefte van uw hond te voorzien, is er Billie Hondenuitlaatservice Nijmegen. Van maandag tot en met vrijdag kan uw hond worden uitgelaten onder deskundige begeleiding van Billie. Een fikse wandeling houdt uw hond niet alleen fit en gezond, door de vrije omgang met soortgenoten kan zijn gedrag ook positief beinvloed worden. Tijdens de wandelingen weten de honden zich prima te vermaken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedere hond zich weer verheugt op het volgende uitstapje met Billie.

Hondenuitlaatservice FunDogs Nijmegen
De wandeling maak ik voor honden die zich sociaal gedragen richting soortgenoten en die zich ook prettig daartussen voelen. Ik haal de hond(en) op en neem hem/haar samen met andere honden mee naar een gebied waar ze veilig kunnen rennen en snuffelen. Ik wandel minimaal een uur en zorg ervoor dat ze het naar hun zin hebben, met tussendoor wat snuffel-oefeningen. Daarna breng ik uw hond(en) moe, maar voldaan weer thuis. Als u bij regenachtig weer een handdoek klaarlegt, droog ik de hond(en) bij thuiskomst zo goed mogelijk af.

Hondenuitlaatservice Fairytale Service Nijmegen
Onze uitlaatservice zorgt ervoor dat u uw viervoeter tijdens uw afwezigheid toch kunt geven wat hij nodig heeft. Wij halen uw hond op en nemen hem lekker mee voor een stevige wandeling waardoor hij toch aan zijn dagelijkse behoefte aan buitenlucht, beweging etc. komt. Natuurlijk zorgen wij er bij slecht weer voor dat uw hond weer schoon en droog thuis komt, anders moet u na het werk niet alleen de hond gaan wassen, maar ook het hele huis gaan dweilen, en dat is uiteraard niet de bedoeling! Is uw hond bij ons in goede handen? Jazeker! Uw hond gaat weliswaar met meerdere honden op stap, er wordt serieuze aandacht geschonken aan het gedrag van uw hond en dat van de andere honden. Niet alleen ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van mensen, kinderen en dieren. Wij stellen de wandelgroepen samen op basis van (onderling) sociaal gedrag.

Hondenuitlaatservice Beestenboel Nijmegen
ik haal uw hond thuis op met de bus. We gaan dan in een gezellige groep naar een leuke plek waar honden los mogen wandelen. Zijn er honden die niet los kunnen of mogen lopen, dan wandelen zij mee aan de riem, totdat zij ook los kunnen of mogen lopen. Puppys en oudere honden kunnen ook mee. We houden uiteraard rekening met de tijd die zij mee kunnen lopen. Na een vrolijke stevige wandeling, waarin gespeeld, gesnuffeld, gerend en geravot kan worden, gaan we terug naar de bus. Ik zorg dat de honden weer zo schoon en droog mogelijk zijn, en breng ze daarna tevreden en voldaan weer veilig naar huis. Indien gewenst geef ik uw hond thuis zijn eten. Voor uw hond is zn uitje echt een feestje !

Hondenuitlaatservice Free Dogs Nijmegen
Free Dogs is er voor iedereen die in Nijmegen woont en zijn hond een uitgebreide wandeling gunt in diverse losloopgebieden in Nijmegen. Ik zorg ervoor dat uw hond op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in de vorm van een gezellige wandeling met voldoende ruimte tot samen spelen met een aantal andere leuke honden. Uw hond wordt thuis opgehaald en vervoerd in een speciaal daarvoor ingerichte bus.

Hondenuitlaatservice Mee Met Bobby Nijmegen
Wil je je hond een lange wandeling geven waarbij hij fijn met andere honden kan optrekken? Woon je in Nijmegen beneden de Waal, Beek, Ubbergen, Berg en Dal of Heilig Landstichting? Ga jij voor kleinschaligheid, kwaliteit en veiligheid? Dan is Mee Met Bobby de hondenuitlaatservice voor jou! Dankzij de kleine groepjes van ten hoogste zes honden, krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient. En is het veel makkelijker om de controle over de roedel te behouden. Ook onder het rijden, omdat in de Mee-Met-Bobby-bus de honden van elkaar gescheiden zitten in benches.

Hondenuitlaatservice Happy Feet Nijmegen
Tijdens de wandeling houd ik goed in de gaten hoe uw hond zich gedraagd en of hij/zij goed naar mij luistert. Voor mij is het belangrijk dat de hond zich prettig voelt vanaf begin tot eind, zowel met mij als met de rest van de groep. Uw hond draagt tijdens de wandelingen een halsband met adrespenning om, voorzien van mijn naam en mobiele nummer. We rijden naar een geschikte locatie rondom Nijmegen. Hier kunnen de honden zich even lekker uitleven en natuurlijk met elkaar spelen. Het is de bedoeling dat iedere hond na verloop van tijd los kan lopen. Na een uur lekker wandelen, stappen we met zijn allen weer in de bus wordt uw hond veilig thuis gebracht. Ik houd een wandeldagboek bij waarin ik verslag doe van de leuke wandeling van die dag.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer