HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Nieuw-Vennep


Hondenuitlaatservice Who let the dogs out Nieuw-Vennep
Een hondenuitlaatservice is ook goed voor de socialisatie. Door samen met andere honden in een groep te zijn leren ze sociale vaardigheden. Honden worden daar doorgaans rustiger van en zitten beter in hun vel. 'Who let the dogs out' is dus niet alleen praktisch maar ook leerzaam en vooral erg leuk. In een speciaal daarvoor ingericht busje worden de honden thuis opgehaald en gaan we naar het Haarlemmermeersebos. Hier kunnen de honden naar hartelust spelen, ravotten en rennen. Na tenminste 1 uur wandelen worden de honden moe en voldaan weer veilig thuisgebracht.

Hondenuitlaatservice Fikkie's Nieuw-Vennep
De groepen waarmee Fikkie's loopt bestaan uit maximaal acht honden, zodat het roedelgevoel en de sociale vaardigheden van de hond optimaal worden gestimuleerd. Gelopen wordt er in verschillende gebieden zodat de honden regelmatig een andere ervaring te wachten staat. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming kunnen ze naar hartelust ravotten en rennen, in en door het water ploegen, met takken slepen of alleen maar alle interessante luchtjes opsnuiven en nazoeken. Alles alleen of juist tesamen met hun viervoetige vriendjes.

Hondenuitlaatservice Raisa's Friends Nieuw-Vennep
Net als onze Raisa vinden veel honden het geweldig om met een groep op pad te zijn, samen te ravotten en hun sociale contacten te 'onderhouden'. Een groep biedt veiligheid en comfort. Dit zorgt er dan ook over het algemeen voor dat honden bij de groep blijven en niet op eigen houtje het terrein gaan verkennen. Wij houden van de wandelingen met uw hond een wandelingenboekje bij. Zodat u op de hoogte bent van het wel en wee van uw hond tijden de uitjes met Raisa's Friends.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer