HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Loosdrecht


Hondenuitlaatservice A DogWalk Loosdrecht
Uw hond kan spelen, snuffelen, ravotten en socialiseren met andere honden, in ieder geval een uur lang of langer. Bent u de hele dag niet thuis, dan wordt de hond toch even uit z'n isolement gehaald en komt toe aan z'n vaak broodnodige beweging en afleiding. De groep bestaat uit max 8 honden. Als u varierende werktijden heeft en uw hond steeds op andere dagen op de uitlaatservice rekent, of een weekje helemaal niet, dan kan dat. Ook als het een keertje meer moet zijn. Het is leuk en goed voor uw hond. Hij zal rustiger en sociaal vaardiger worden vanwege de omgang met andere soortgenoten in een groep, en hij blijft er fit en tevreden bij!

Hondenuitlaatservice Renga Loosdrecht
Wij zorgen ervoor dat uw hond het minstens een uur wandelt en plezier beleefd . Tussen de middag wandelen wij in een kleine groep van maximaal 7 honden in de mooie natuurgebieden van het Gooi. Door ons werk als gedragstherapeut en hondentrainer hebben wij uitgebreide rassenkennis en gedrag. Wij zorgen voor een leuke sociale roedel onder de bezielende leiding van 'roedelleidster Bluf'. Uw hond kan lekker spelen, rennen en plezier maken in een roedel. Uw hond verbetert zijn sociale vaardigheiden en kan lekker zijn energie kwijt. Zodat hij of zij thuis weer rustig in zijn mandje kan uitpuffen. Ons werkgebied zijn Loosdrecht en de rand van Hilversum Zuid.

Hondenuitlaatservice Dog Meets Dog Loosdrecht
Mijn woon-, werk- en wandelgebied liggen alle drie binnen Loosdrecht en Hilversum Zuid. Dit heeft als voordeel dat de reistijden heel kort voor uw hond zijn en ik de omgeving als geen ander ken. De groepen bestaan uit maximaal 6 honden per wandeling. We lopen voornamelijk op de Hoorneboegse heide vanwege de vele opstap mogelijkheden, het grote aantal wandelpaden en het omheinde gebied. Uw hond is ongeveer 2 uur van huis. Wees niet ongerust als we iets langer wegblijven, we hebben het dan erg naar ons zin!

Hondenuitlaatservice De Hondenwandeling Loosdrecht
Ik haal honden op in Loosdrecht en Loenen aan de Vecht. Ik neem 6 tot 7 honden mee per wandeling en niet meer, in verband met de veiligheid. Mijn insteek is, dat de honden, 'honden' moeten blijven tijdens het uitlaten in de positieve zin van het woord. Dat houdt dus in dat we op de hei lekker aan het ravotten, spelen, rennen enz. zijn, maar alles natuurlijk sociaal en in goede banen. Waar nodig, zal ik de honden corrigeren om sociaal met elkaar, maar ook met anderen op de hei of in bos te laten omgaan. Het kan natuurlijk gebeuren dat de honden zich bij het uitleven en daarbij wat 'natuur' mee naar huis nemen, maar ik zal er alles aan doen om de honden zo schoon en droog mogelijk bij u thuis weer af te leveren.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer