HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservices in Flevoland

Uitlaatservice Lelystad


Hondenuitlaatservice De Roedel Lelystad
De Roedel Hus combineert de honden uitlaatservice met vakantieopvang in huiselijke sfeer. Heeft u door drukte geen tijd om hun huisdier te verzorgen of uit te laten. Wij, als enthousiaste dierenliefhebbers bieden u nu met onze service de mogelijkheid uw hond van zijn dagelijkse wandeling te laten genieten of uw huisdier door ons te laten verzorgen.

Hondenuitlaatservice Lekker Los Lelystad
Honden zijn onze trouwste maatjes en verdienen daarom vele extraatjes. Naast een extra knuffel en veel liefde zijn zij graag buiten. Heerlijk ravotten met andere honden. Het is ook belangrijk om ze in goede conditie te houden. Daarbij komt dat de hond een sociaal dier is en zich graag in een roedel bevindt. Dit voorkomt verveling en afstompen en het gevolg daarvan kan zijn dat de hond ongewenst gedrag gaat vertonen met alle gevolgen vandien. Een hond die regelmatig en lang (afgestemd op het ras) wordt uitgelaten is een GELUKKIGE HOND!

Hondenuitlaatservice Angel Lelystad
Is uw hond niet welkom bij andere hondenuitlaatservices omdat uw hond loops is / te oud / te jong of door een andere reden dan kunt u wel bij ons terecht. Ik laat tot maximaal 2 honden uit. Zo heb ik alle tijd en aandacht voor uw hond. En loop ik niet met grote groepen. Ik heb geen busje maar een personenauto hierdoor kan ik wel uw hond meenemen richting het zuigersplas of het geldersehout. Op dit moment doe ik alleen nog hondenuitlaat in Lelystad.

Judy's Hondenuitlaatservice Lelystad
Dat kan bijvoorbeeld als u geen tijd hebt om uw hond(en) uit te laten omdat u de hele dag werkt. Of omdat u slecht ter been bent en uw hond ook een lange boswandeling gunt. Omdat de lange wandelingen er nog weleens bij in schieten. Of omdat u de hond een uitje gunt met zijn soortgenoten. Lekker rennen en ravotten in het bos. De groepswandelingen zijn ook zeer geschikt om uw jonge hond te laten socialiseren. Als uw hond niet zo goed overweg kan met andere honden of als hij/zij het niet (meer) aan kan om een uur te wandelen, dan kan Judys Hondenuitlaatservice hem/haar ook individueel uitlaten. Kortom: Judys Hondenuitlaatservice is er voor alle soorten en maten honden met verschillende karakters. Samen met u kan ik kijken wat het beste bij uw hond past.

Doris Daycare uitlaatservices Lelystad
Heeft u een drukke baan, gaat u op vakantie, heeft u kleine kinderen, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toe komt aan de verzorging van uw hond? Of vindt u het gewoon leuk dat uw hond wordt uitgelaten en met soortgenoten kan spelen en socialiseren? Dan kan de honden uitlaatservice van Doris Daycare uitkomst bieden !!Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer