HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Hoofddorp


Hondenuitlaatservice De Kwispel Hoofddorp
Uw hond wordt thuis opgehaald en dan gaan we naar een geschikte locatie (Groene Weelde, Groenendaalse Bos of Toolenburgse Plas). Hier kan uw hond naar hartenlust met andere honden ravotten en rennen. Tijdens de wandeling wordt er flink gespeeld wat uiteraard ook wel eens kan uitpakken in een modderige en nat pak. Uiteraard zullen wij dan onze uiterste best doen om hem of haar weer zo schoon en droog mogelijk terug te brengen. Na tenminste 5 kwartier wandelen, wordt uw hond, moe en voldaan weer veilig thuisgebracht. We controleren de waterbak en in overleg nog een hondenkluifje.

Hondenuitlaatservice Lekker aan de wandel Hoofddorp
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u geen tijd heeft om uw hond zijn dagelijkse beweging te geven. U werkt de hele dag, u bent slecht ter been, of u gaat een dagje weg en uw hond kan niet mee. Het spreekt voor zich, dat uw hond de best mogelijke verzorging verdient, ook tijdens uw afwezigheid. Hondenuitlaatservice lekker aan de wandel haalt uw hond op en zorg dat hij / zij ruim een uur 'Lekker aan de wandel' gaat. Hondenuitlaatservice lekker aan de wandel is betrouwbaar,kleinschalig, en enthousiast. Honden uit Hoofddorp, Zwanenburg en Heemstede zijn welkom.

Hondenuitlaatservice Haarlemmermeer Hoofddorp
De eerste keer dat de hond met de uitlaatservice meegaat krijgt de hond een extra penning aan de halsband met daarop mijn gegevens. De hond blijft aangelijnd, zodat de hond kan wennen aan de groep. Ik neem nooit meer dan 7 a 8 honden mee en begeleid de honden altijd met zijn tweeen. Wij lopen van 10.30 tot ca. 12.00 uur en van 13.00 tot ca. 14.30 uur. Eenmaal op de plaats van bestemming wordt er ruim een uur gelopen (door weer en wind). Mocht het gebeuren dat er honden in het water gaan, dan worden ze afgedroogd en gaan ze handdoek-droog weer naar huis. Onze uitlaatservices is er voor honden en hun baasjes uit Hoofddorp.

Hondenuitlaatservice Op eigen pootjes Hoofddorp
Gunt u uw hond een lekkere wandeling met of zonder soortgenoten op strand, bos, recreatiegebied, maar lukt u dat niet zelf? Mijn service is zoveel mogelijk ontspanning bij honden te krijgen. In kleine ontspannen groepjes, of individueel wanneer u dat voor uw hond wilt. Tijdens deze wandeling zal ik ook actief allerlei spelletjes met uw hond ondernemen wanneer uw hond dit kan waarderen, zoals zoekspelletjes en balansoefeningen (over een bankje heen lopen). Tevens is er de mogelijkheid dat ik met uw hond ga zwemmen.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer