HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Hilversum


Hondenuitlaatservice Dog Tales Hilversum
U leest uw krantje, u kijkt tv. Elke dag weer. U gaat naar uw werk, u gaat op bezoek... Kortom, u heeft uw verhaal, elke dag. En uw hond? Ook die heeft verhalen nodig. Verhalen die hij u kan vertellen als u 's avonds thuiskomt. Kwispelend, blaffend, springend, schuddend, rollend... Hij is blij u te zien en moet zijn verhaal kwijt. DOG TALES bezorgt uw hond zijn verhalen. Erop uit, andere honden ontmoeten, alle geuren opsnuiven, alle geluiden tot zich nemen. Dat zijn de verhalen van uw hond.

Hondenuitlaatservice Andor's Hilversum
Een wandeling met Andor's hondenuitlaatservice is voor de meeste honden een heerlijke onderbreking van de dag. Enerzijds houdt de hond zo zijn sociale vaardigheden en conditie op peil, anderzijds is een wandeling met de uitlaatservice de perfecte manier om de hond weer in contact te brengen met zijn natuurlijk roedelgedrag. Bovendien is uw hond in vakkundige en ervaren handen en zodoende geniet uw hond volop van een wandeling in een goed functionerende groep waarbinnen sprake is van rust en veiligheid, maar vooral veel plezier!

Hondenuitlaatservice DogTracks Hilversum
Van maandag tot en met vrijdag hebben wij een uitlaatronde in de middag voor honden die wonen in Hilversum. De honden worden thuis opgehaald en zo schoon mogelijk weer teruggebracht. De wandeling duurt 1 a anderhalf uur in het bos of op de heide, in een veilige en overzichtelijke omgeving. De honden mogen hier zoveel mogelijk loslopen. Als het 's zomers warm is, dan gaan we soms zwemmen in een vennetje in het bos. Op de wandeling gaan niet meer dan 8 honden mee.

Hondenuitlaatservice Natte Neuzen Hilversum
Welkom bij Natte Neuzen Hilversum! Heeft u een drukke baan, gaat u op vakantie, heeft u kleine kinderen thuis, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toekomt aan de verzorging van uw hond? Dan kan Natte Neuzen Hilversum uitkomst bieden. Voor honden is beweging erg belangrijk, ze vervelen zich erg snel en hebben daarom veel afleiding nodig. Beweging is ook een uitlaatklep voor hun energie. Honden zijn roedeldieren en daarom is de omgang en het spel met andere honden erg belangrijk voor hun sociale vorming en gedrag. Onvoldoende beweging kan zich uiten in overmatig blaffen, vernielingen thuis, bijtgedrag, neurotisch gedrag, onzindelijkheid, ziektes enzovoort. De meeste honden hebben per dag minimaal 1 uur beweging nodig om gezond te blijven.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer