HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Heerhugowaard


Hondenuitlaatservice LunaExpress Heerhugowaard
LunaExpress is een professionele hondenuitlaatservice voor de regio Heerhugowaard en Alkmaar. Dagelijks loopt de uitlaatservice minimaal een uur om uw hond een heerlijke tijd te laten beleven terwijl u druk bent met werk en gezin. Meegaan met de hondenuitlaatservice houdt uw hond fit en gezond en zorgt dat hij zijn energie lekker kwijt kan. Honden willen rennen, spelen en sociale contacten met andere honden opdoen. LunaExpress hondenuitlaatservice is een ideale oplossing om uw hond het plezier van soortgenoten te bieden.

Hondenuitlaatservice Bink en Bella Heerhugowaard
Ik haal uw hond op in Sint Pancras, Daalmeer, Opmeer, Opdam, Heerhugowaard, Noord- en Zuid- Scharwoude, Broek op Langedijk en Koedijk. Bergen en Warmenhuizen komen ook in aanmerking maar dit graag in overleg. Dan rijden we naar het bos, het strand of het meer. De rit duurt ongeveer 45 tot 80 min, waar we vervolgens een heerlijk, lange wandeling van minimaal 1,5 uur zullen maken. Tijdens de wandeling krijgt uw hond alle aandacht. Na de wandeling wordt uw hond weer thuis gebracht en afgedroogd afgeleverd.

Hondenuitlaatservice KynoCompany Heerhugowaard
Uitlaatservice KynoCompany rijdt in de omgeving van Heerhugowaard. Ik rijdt 2 rondes op een dag, in een veilige bus met ventilatie, airco en individuele kennels voor iedere hond. Ook is er de mogelijkheid voor uw hond om niet in een kennel te zitten. Voor honden die moeilijk de bus in kunnen komen is er een loopplank. Ik haal uw hond en de andere honden op en we gaan ongeveer een uur tot anderhalf uur wandelen op verschillende locaties in de nabije omgeving van Heerhugowaard. Afhankelijk van waar de laatste hond wordt opgehaald laat ik de honden uit. Uitlaatlocaties zijn onder andere; Park van Luna, Waarderhout, Obdammer Weel, Geestmerambacht, Bergerbos, Schoorlse Duinen, Egmond en Hargen. Daarna worden alle honden weer veilig naar huis gebracht. We zijn al met al z'n 3 uur op pad incl reistijd. Na de wandeling krijgen de honden vers water bij de bus. Individuele wandelingen duren 30 tot 45 minuten. Ik kom dan bij u thuis en laat de hond uit in zijn eigen omgeving, tenzij anders is afgesproken. Ik breng de hond weer thuis, zorg voor water en kan de hond eventueel voer geven. Voordelen van de individuele wandeling zijn; meer rust voor uw hond, persoonlijke aandacht voor alleen uw hond en afstemmend op wat uw hond nodig heeft kan ik een stuk training toepassen tijdens de wandeling.

Hondenuitlaatservice De Hondenuitlaatservice Heerhugowaard
U wilt het beste voor uw trouwe viervoeter, maar het lukt niet altijd om uw hond de aandacht te geven die hij verdient. Uw hond wil graag rennen en ravotten ook als u dit even niet goed uitkomt. Wij kunnen dan uw hond meenemen voor een heerlijke wandeling in Waarderhout, Geestmerambacht, Luna, de Weel of heerlijk naar het strand. Er gaan met de wandeling ongeveer 5 honden mee om zo het overzicht te houden en elke hond aandacht te kunnen geven. Na de wandeling brengen wij ze weer moe maar voldaan thuis en kunnen ze lekker uirusten in hun mand of bench.

Hondenuitlaatservice Chobolobo Heerhugowaard
Honden zijn een directe afstammeling van de wolf. Wolven opereren in een groep om een geheel te vormen, de roedel. Een minder bekend feitje is dat veel hedendaagse huishonden, zelfs die dit al vele generaties zijn, nog steeds bepaalde roedelinstincten kennen. De persoonlijkheid en acties van een roedellid worden beinvloed en bepaald door andere roedelleden. Dit betekent dat een hond in een roedel weet van wie hij commando's op moet volgen en aan wie hij superieur is. Als twee honden elkaar voor het eerst ontmoeten, moeten ze bepalen wie er superieur is aan de ander. Elke roedel heeft een leider, welke door iedereen gehoorzaamd wordt, dit is de alfahond. Chobolobo beschouwt zichzelf ook als een roedel. Voor de honden ben ik de alfa. Ons werkgebied is Heerhugowaard.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer