HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Haarlem


Hondenuitlaatservice Hondsdraf Haarlem
Ik haal uw hond bij u thuis op. Waarna we rijden naar bos, duin of strand en maken een wandeling van 1,5 tot 2,5 uur. Omdat de leeftijd in de groep varieert, loop ik niet aan een stuk door, maar houd regelmatig pauzes om de oudere honden te laten rusten en de jongere honden te laten spelen. Ik varieer mijn wandellocaties om het zo afwisselend mogelijk te maken voor de honden. Mijn werkgebied is Aerdenhout, Bentveld en Haarlem.

Hondenuitlaatservice AAI Haarlem
Omdat een hond een echt roedeldier is en er voor een hond niets leukers bestaat, om samen met soortgenoten vrij te kunnen rennen en spelen en zich echt als hond te kunnen gedragen. U zal al snel merken dat uw hond zich na de wandeling, in huis voldaan en tevreden gedraagt. Het is goed voor zijn socialisatie en uw hond voelt zich beter in zijn vel. Dus heeft u om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid om uw hond uit te laten, of gunt u uw hond een hele fijne tijd in het bos of op het strand? Bij ons is hij zeer welkom in de groep.

Hondenuitlaatservice Dat Loopt Wel Los Haarlem
Dat loopt wel los is een hondenuitlaatservice die staat voor betrouwbaarheid, plezier en in- en ontspanning voor je hond zonder dat je er omkijken naar hebt. In principe gaan er niet meer dan 8 honden per ronde mee, zodat het voor iedereen leuk en overzichtelijk blijft. Bovendien is op die manier elke hond gegarandeerd van wat quality-time met mij. Daarnaast kunnen eventuele problemen sneller geconstateerd worden. Het is de bedoeling dat de ophaalronde niet langer duurt dan 45-60 minuten, zodat je hond niet al te lang in de auto hoeft te zitten. Ook al is de bus van alle gemakken voorzien transportkooien, elektrische ventilatie en een zachte en stroeve ondergrond- ze spelen toch liever buiten. We rijden naar bos, strand of duinen en gaan we lopen en spelen. We halen honden op in de volgende gebieden: Haarlem (ten westen van het Spaarne), Bloemendaal, Overveen en Heemstede (tot de van Merlenlaan)

Hondenuitlaatservice Suus Haarlem
Ik haal uw hondenvriendje(s) op en breng ze weer bij u thuis. Dit doe ik alleen in de omgeving Haarlem/Schalkwijk, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld e.o. om uw dier(en) niet onnodig lang in de auto te hoeven laten wachten. We gaan met maximaal 4 honden lekker wandelen in de duinen, op het strand, in het bos, etc. een uur tot anderhalf uur. En dan met een frisse neus weer naar huis! Honden zijn van nature immers roedeldieren en het wandelen in een groep zorgt niet alleen voor voldoende lichaamsbeweging maar draag ook bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

Hondenuitlaatservice Boots for walking Haarlem
U gunt uw hond speelse omgang met andere honden, U heeft zelf geen gelegenheid tot uitlaten of in uw omgeving is geen geschikt loopgebied. Wij bieden onze service aan in Schalkwijk, Haarlem e.o. Wij streven naar 8 tot 9 honden per groep Zoveel mogelijk op elkaar afgestemde groepen. Vijf kwartier plezier in bos, duin of op strand.

Hondenuitlaatservice Kynocoach Haarlem
Een dagje weg maar de hond kan niet mee? Bent u tijdelijk niet in staat (bijvoorbeeld door ziekte) uw hond voldoende uit te laten? Of een groeps-uitlaatservice is niet geschikt voor uw hond? Om diverse redenen kunt u overwegen een individuele uitlaatservice in te schakelen. KynoCoach Haarlem biedt uw hond persoonlijke aandacht tijdens de wandeling. Er worden maximaal 2 honden tegelijkertijd uitgelaten en alleen als deze in hetzelfde huis wonen. Mijn werkgebied is Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Santpoort Zuid, Heemstede, Aerdenhout en Spaarndam. De wandeling duurt minimaal 30 minuten, daarna kunt u de wandeling per 15 minuten verlengen. Ik ben hondengedragsdeskundige, geef hondenmassage en heb een eigen hond. In de periode 2011-2014 heb ik wekelijks honden uitgelaten voor het dierenasiel Zandvoort.

Hondenuitlaatservice Dog Service Amsterdam Haarlem
Met DSA weet u zeker dat uw hond aan zijn trekken komt. Hij kan namelijk iedere uitlaatbeurt heerlijk ravotten met de andere honden, rennen, zwemmen, achter de bal aanhollen en noem maar op. DSA verzekert u dat uw hond minstens een uur met ons wandelt. Wij lopen met maximaal 8 honden per groep, zodat iedere hond de persoonlijke aandacht krijgt die hij nodig heeft. Wij kennen onze honden dan ook door en door! Eventueel kunnen wij uw hond ook enigszins trainen tijdens het uitlaten. Hiertoe hebben wij genoeg expertise in huis. Wij halen uw hond aan huis op en brengen hem weer terug. De ritten van en naar huis worden zo gepland dat de hond niet al te lang in de auto hoeft te zitten. Indien u dat wilt geven wij bij terugkeer de hond eten, drinken of wat dan ook; u zegt het maar! Ook kan uw hond zo vaak mee als hij en u maar wilt.

Hondenuitlaatservice Hondje Uit Haarlem
Samen met uw hond geniet ik van een lang verblijf in de natuur. Zo maken wij onder alle weersomstandigheden wandelingen van 1 tot 2 uur op hondvriendelijke terrein. Daar waar dat officieel is toegestaan en verantwoord is. (bos, strand, duinen enz.) Ik zorg ervoor dat uw trouwe viervoeter op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt kan in de vorm van een wandeling met zijn soortgenootjes. Oudere honden trekken zich aan de jonge honden op en blijven zo langer fit. De jonge honden leren om te gaan met andere honden wat de nodige socialisatie stimuleert. Juist bij ons in de 'roedel' leert uw hond dat het geheel niet eng is om met andere honden mee te lopen maar dat dit juist leuk is en vooral heel natuurlijk. Hij herkent op deze manier zijn oerinstinct en er zal altijd plaats voor hem zijn in de groep mits hij een gezond aanpassingsvermogen heeft. Hondje Uit is de hondenuitlaatservice van Haarlem Zuidwest, Ramplaankwartier, Overveen, Bloemendaal en Santpoort.

Hondenuitlaatservice De Snuffel Club Haarlem
De Snuffel Club is een professionele hondenuitlaatservice voor Haarlem, Bloemendaal, Santpoort-Noord en Zuid, Velserbroek, Driehuis, Velsen- Zuid en IJmuiden. Uw hond wordt opgehaald in een veilige, goed onderhouden en geventileerde bus. De bus is voorzien van benches waarin de honden, indien nodig, gescheiden kunnen worden. Er wordt gedurende een uur met de honden gewandeld, voornamelijk in de IJmuidense duinen, waar zij zich heerlijk kunnen uitleven. Per wandeling gaan er maximaal 10 honden mee. Het wandelen in een roedel is erg goed voor de socialisatie en de gezondheid van uw hond. Bij honden die soortgenoten wat spannend vinden, zie je na twee keer meelopen al een ontzettend groot verschil. Je ziet ze al heel snel ontspannen.

Hondenuitlaatservice Spring in 't Veld Haarlem
Ik verzorg maximaal 10 honden per dag, zo kan ik uw hond alle aandacht en verzorging geven die hij/zij verdient. Er is tijd en aandacht voor contact en vriendschap tussen mij en uw hond en de honden onderling. Van het moment van ophalen tot thuisbrengen is het elke keer urenlang feest! Met 1 groep is er rust en stabiliteit in de roedel waardoor uw hond zich heerlijk kan uitleven en goed socialiseert. We gaan afwisselend naar de duinen, bos en strand in de omgeving Haarlem. Ik ben actief met mijn hondenuitlaatservice in en om Haarlem (Bloemendaal, Overveen).

Hondenuitlaatservice Elswout Haarlem
Veel honden raken geisoleerd in grote uitlaatgroepen. Vaak is er geen overzicht, aandacht en controle, waardoor de persoonlijkheid en het karakter van uw hond niet tot zijn recht komt. Kiest u voor hondenuitlaatservice Elswout, dan kunt u er op rekenen , dat uw hond in een kleine groep,nooit meer dan 4 honden, afgestemd op karakter, grootte, en op uw persoonlijke wensen uitgelaten wordt. De eerste wandeling zal gezamenlijk plaatsvinden, als kennismakingsronde, waarin wordt besproken wat de voorkeuren van uw hond zijn. Uitlaatservice Elswout is er voor Haarlem, Ramplaankwartier , Overveen, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede en Bentveld.

Hondenuitlaatservice Ren Je Rot Haarlem
De wandelingen van de uitlaatservice zijn minimaal anderhalf maar meestal twee uur, waardoor u zeker weet dat uw hond zijn energie kwijt raakt op een voor hem prettige manier. Er wordt gewandeld in verschillende natuurgebieden en omgevingen, zoals: het strand, de duinen, de Groene Weelde, Bussum bos, Bergen bos en de Soesterduinen. Uw hond wordt opgehaald en thuisgebracht op vooraf afgestemde tijden. Ren je Rot zorgt voor gepast vervoer. De groepssamenstelling van de honden is gevarieerd en niet te groot. Werkgebied is Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen, Overveen, Santpoort, Velserbroek en Zandvoort.

Hondenuitlaatservice Kleverpark Haarlem
Waar andere uitlaatservice stoppen GAAN WIJ DOOR ! Wij helpen de honden die niet mee kunnen met de groepswandeling Wij werken niet met groepen ! Elke hond krijgt zijn persoonlijke begeleiding! Loopse honden, Honden met een beperking etc. zijn geen probleem voor ons. Honden die niet los kunnen, kunnen aan een 10-20 meter lange losse lijn lekker rennen. U hond word 45 min uitgelaten in de omgeving van uw woning.

Hondenuitlaatservice De Dierenvrienden Haarlem
Hondenuitlaatservice De Dierenvrienden bestaat sinds 1998 en haalt honden op in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Overveen en Santpoort. Uw hond krijgt aandacht en beweging terwijl u werkt, een dagje uitgaat, of om welke reden dan ook zelf uw hond niet kan uitlaten. Wij geven uw hond voordat we gaan wandelen een felle oranje halsband met het 06-nummer van de Dierenvrienden. Voor de avontuurlijke hond heeft de Dierenvrienden eventueel een extra GPS-systeem. Om uw hond op een veilige en verantwoorde manier te kunnen vervoeren zijn onze twee hondvriendelijke ingerichte bussen voorzien van een antislip mat, EHBO set, brandblusser en een goed ventilatiesysteem.

Hondenuitlaatservice Mil-a-Sem Haarlem
Bij de hondenuitlaatservice gaan gemiddeld 8 honden per wandeling mee, zodat ik goed op ze kan letten, kan inspringen bij calamiteiten en het belangrijkste van alles, ik speel ook echt met ze. De honden worden in ieder geval meegenomen naar een plek waar een veilige in- en uitstap is en waar voldoende ruimte is om te spelen en te ravotten. Zwemmen behoort ook tot de mogelijkheden, als de honden dat willen. Ik heb altijd voldoende handdoeken mee om ze naderhand zo schoon en droog mogelijk weer thuis af te leveren.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer