HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Groningen


Hondenuitlaatservice Doggy Smile Groningen
Ik bied een haal en brengservice in Groningen, Hoogkerk en Haren. Wij hebben daarvoor een professioneel ingerichte bedrijfsauto voor hondenvervoer. Nadat alle honden gehaald zijn gaan wij wandelen in een van drie door ons geselecteerde uitlaatgebieden die veilig zijn voor de honden en waar ze welkom zijn en wat zeker belangrijk is waar ze lekker kunnen spelen, rennen en zwemmen. De honden worden in groepsverband uitgelaten, gemiddeld tussen de 5 en maximaal 10 honden per keer. Door onze kleine groepen hebben wij uitstekend overzicht en controle en krijgt elke hond de aandacht die hij verdiend! Na de heerlijke wandeling en lekker ravotten met zijn soortgenoten wordt de hond weer handdoek droog thuisgebracht. U hoeft hiervoor geen handdoeken mee te geven!

Hondenuitlaatservice Groningen
Hondenuitlaatservice Groningen weet hoe belangrijk hij voor u is. Onze groepen zijn kleiner dan die van de meeste uitlaatservices. Omdat we met kleine groepen lopen is er meer ruimte en aandacht voor de hond. De honden lopen in totaal met 6 a 8 honden. Daarbij wordt opgelet of de honden het goed met elkaar kunnen vinden. Als de balans in onze roedel goed is zal het voor de hond ook leuker zijn om mee te lopen. De meeste jonge honden kunnen mee lopen vanaf 5 maanden, uiteraard wordt er goed opgelet. Voor oudere honden is geen leeftijd indicatie aan te geven als uw hond gezond is dan mag hij altijd mee.

Hondenuitlaatservice Blaffen met Gerrit Groningen
Natuurlijk is het belangrijk dat uw hond voldoende beweging krijgt. Voor iedereen die geen tijd heeft of niet in de gelegenheid is om zijn hond elke dag die beweging te geven is een uitlaatservice een uitkomst. maar ook heeft een hond sociale contacten nodig. Het is immers een groepsdier. Als u uw hond de mogelijkheid geeft om met andere honden te rennen, spelen en snuffelen zal er minder kans zijn op agressie naar andere honden. Blaffen Met Gerrit is de uitlaatservice voor Groningen zuid en Haren noord.

Hondenuitlaatservice Doggy's Walk Out Groningen
Niet iedereen is in staat zijn hond voldoende uit te laten of beweging te geven. Honden willen rennen, spelen en met soortgenoten omgaan, dit is ook voor de socialisatie van uw hond. Om in deze behoefte te voorzien is Doggys Walk Out. Het is ideaal om savonds thuis te komen, wetende dat uw hond niet de hele dag alleen thuis heeft gelegen, maar een heerlijke dag heeft gehad, doordat hij/zij zich lekker met andere honden heeft kunnen uitleven. Doggys Walk Out haalt de hond(en) thuis op en wandelt minimaal een uur in een veilige omgeving. De honden worden in groepsverband uitgelaten, in een groep krijgt de hond namelijk de kans om het roedelgevoel op te roepen (de groepen bestaan maximaal uit 8 honden), lekker te spelen, rennen waar de honden op dat moment maar zin in hebben. De honden worden handdoek droog thuis weer afgeleverd.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer