HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Eindhoven


Hondenuitlaatservice Boogie Eindhoven
Ieder baasje is natuurlijk graag in de buurt van zijn/haar hond. Op zijn/haar beurt wordt een hond graag een paar keer per dag uitgelaten. Hondenuitlaatservice Boogie is er voor honden (en hun baasjes) uit Eindhoven (Woensel-Noord), Son en Breugel, Nuenen en Best. De wandelingen van ongeveer een uur worden gemaakt in gebieden waar de honden veilig los kunnen lopen. In principe zijn alle honden welkom, alleen loopse teefjes kunnen helaas niet mee.

Hondenuitlaatservice Liza Eindhoven
krijgt Uw hond genoeg beweging? Wij gaan elke dag met een groep honden lopen op een omheind terrein. Uw hond kan ook mee. Wij komen hem dan met een speciaal ingerichte bus ophalen. Elke wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. In die tijd kan uw hond genoeg bewegen en spelen met zijn maatjes. Na afloop zijn de honden moe en voldaan en worden ze weer thuis gebracht.

Hondenuitlaatservice Scooby - Doe Eindhoven
Scooby - Doe is de uitlaatservice voor Veldhoven, Meerhoven en Eindhoven-Noord. Voor een dagelijkse wandeling met uw hond wanneer u dat zelf niet kunt, of omdat u uw hond mee wil laten gaan voor een plezierig uitstapje met zijn hondenvrienden. Juist het rennen en spelen met andere honden zorgt ervoor dat uw viervoeter een nog completer leventje krijgt. Scooby - Doe wandelt en speelt minimaal 1 uur in een privebos van 1.5 hectare. De honden kunnen daar lekker los lopen en met elkaar ravotten. Uw hond zal in totaal ruim twee uur van huis zijn, inclusief ophalen en thuisbrengen. Moe maar voldaan zal uw trouwe viervoeter weer thuis zijn.

Hondenuitlaatservice Alle Riemen Los Eindhoven
Alle Riemen Los is de ervaren hondenuitlaatservice voor de regio Eindhoven en richt zich specifiek op de de regio Eindhoven Noord (Woensel; Blixembosch, Vaartbroek, Heesterakker, Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide). Dit betekent vele voordelen zoals een klein ophaal gebied met korte reistijden en scherpe tarieven voor de honden die meegaan met hondenuitlaatservice Eindhoven Alle Riemen Los. Daarnaast biedt het omheinde honden uitlaatterrein, van bijna 1 ha, genoeg ruimte voor de viervoeters om lekker samen te spelen, te rennen en te ravotten.

Hondenuitlaatservice Viva La Vida Eindhoven
De erkende Hondenuitlaatservice voor Waalre en Eindhoven, waarbij professionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staat. Viva la Vida betekent Leve het Leven! Een motto dat voor elke hond zou moeten gelden. Als u even geen tijd heeft neemt Viva la Vida deze taak van u over, en bezorgt uw hond een geweldig middagje uit. Waarbij gespeeld kan worden met soortgenootjes, lekker die neus achterna of heerlijk rennen. Even helemaal hond zijn! Uw hond wordt opgehaald met een speciaal met dakventilatie ingerichte bus, met een eigen bench voor iedere hond. De reistijden worden voor de honden zo kort mogelijk gehouden. Uw hond zal in een groep van maximaal 8 honden ruim een uur onder begeleiding worden uitgelaten op een omheind stuk grond.

Hondenuitlaatservice Dogcollege Eindhoven
Als een goede wandeling tot het dagelijks patroon van je beste kameraad hoort, heb je een tevreden hond! De Hondenuitlaatservice van Dogcollege rijdt in Eindhoven Zuid en Geldrop. Als we willen dat onze viervoeters goed in hun vel zitten, dan is naast een goede opvoeding, mentale stimulatie een gezonde dosis beweging zeker zo belangrijk. Maar in de dagelijkse praktijk komt het daar helaas niet altijd van. Het kan zijn dat u door een drukke baan, ziekte en/of kleine kinderen niet toekomt om de park of boswandeling te maken waar onze blaffende vriendjes zo'n behoefte aan hebben. De hondenuitlaatservice van Dogcollege kan uitkomst bieden.

Hondenuitlaatservice Quizpel Eindhoven
We wandelen met de honden in onze eigen speelweide die volledig is afgezet met een omheining van 2 meter hoog. Uw hond kan zo veilig spelen en loopt geen gevaar van invloeden van buitenaf, zoals wandelaars, andere dieren, fietsers en verkeer. Uw hond wordt voor de wandeling thuis opgehaald en na afloop thuisgebracht. De rest van de dag blijft uw hond dan ook in zijn eigen vertrouwde omgeving! Oudere honden trekken zich vaak op aan de jongere en blijven zo langer fit. Jonge honden maken kennis met andere honden wat de socialisatie weer bevordert. De hond krijgt voldoende beweging, kan lekker spelen, ravotten, zijn behoefte doen en is lekker moe na afloop. Voldoende beweging en afleiding kan tevens ongewenst gedrag voorkomen. Denk hierbij aan verveling thuis waardoor een hond dingen kapot kan gaan bijten.

Hondenuitlaatservice Gaat ie Mee Eindhoven
Hondenuitlaatservice 'Gaat ie Mee' is een ervaren en professionele uitlaatservice voor honden uit Eindhoven, Aalst en Waalre. Uw hond wordt uitgelaten op een prive speelweide in een bosrijke omgeving in Waalre. Het terrein is ruim 10.000 vierkante meter en volledig omheind. Tijdens de wandelingen kunnen de honden lekker rennen, snuffelen, graven, ravotten en als het weer het toelaat zwemmen met hun speelkameraadjes. Spel en ontspannen omgang met andere honden verbeteren bovendien de sociale vaardigheden van uw hond. Op deze manier leert uw hond zich snel gedragen binnen een roedel.

Hondenuitlaatservice Fikkie Eindhoven
Door uw werk of door gezondheidsklachten kan het voor u lastig zijn om uw hond de beweging en het gezelschap te geven die hij nodig heeft. Onze uitlaatservice kan dan de oplossing voor u zijn. Wij halen uw hond op met onze speciaal ingerichte bus en nemen hem mee naar ons eigen omheinde terrein waar uw hond lekker kan rennen, zwemmen, en met andere honden kan spelen. Dit alles natuurlijk onder deskundig toezicht van ons. De honden die wij ophalen mogen ongeveer 4 uur bij ons blijven spelen. Tussendoor kunnen de honden even fijn rusten in een mandje naar keuze onder het afdak of in een hondenhuiskamer. De gemeenten waar wij honden ophalen voor de uitlaatservice zijn: Eindhoven, Eersel en Veldhoven.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer