HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Ede


Hondenuitlaatservice Hondenexpress Ede
Uw hond wordt door mij opgehaald en als alle honden in de bus zitten ga ik naar het bos in Bennekom of naar de Ginkelse heide of de Sijsselt in Ede. Voor de honden is deze afwisseling ook erg leuk. Dit zijn namelijk allemaal speciale hondenlosloopgebieden waar de honden lekker samen kunnen rennen en ravotten. Er gaan maximaal 8 honden per wandeling mee, zodat ik goed het overzicht hou over de groep. Na een wandeling van een uur gaan ze weer in de bus en worden ze weer thuis gebracht. De honden worden dus 2 a 3 uur vermaakt voordat ze weer thuis zijn, en dan zijn ze meestal lekker moe. Mijn werkgebied is Neede, Borculo, Geesteren, Rietmolen, Eibergen, Noordijk, Gelselaar, Ruurlo, Haaksbergen, St Isidorushoeve, Hengevelde, Groenlo en Beltrum, Lievelde, Lichtenvoorde, Vragender, Meddo.

Hondenuitlaatservice Dog Valley Ede
Bent u overdag niet thuis of heeft u geen tijd om uw hond goed uit te laten en u woont in Bennekom, Ede, of Veenendaal? Dan staat Dog Valley Uitlaatservice maandag tot en met vrijdag, voor u klaar. Regelmatig in beweging zijn, is goed voor de lichamelijke en geestelijke conditie van uw hond. Voor veel honden is het moeilijk om langere tijd alleen te zijn. Ze ervaren de isolatie als een straf. Een hond is een roedeldier en is erg gevoelig voor vereenzaming. Spel en ontspannen omgang met andere honden verbetert zijn sociale vaardigheden en zorgt voor een rustig en evenwichtig karakter. Plezier en een ontspannen sfeer in de groep staan bij Dog Valley voorop. Hierdoor krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient.

Hondenuitlaatservice Dreamwalk Ede
Ik kom uw hond halen met mijn speciaal ingerichte bus en wordt na de wandeling ook weer thuis gebracht. Als alle honden opgehaald zijn gaan we naar de hei, kernhemsebos of horabos, waar ze 1 uur uitgelaten worden. De honden mogen allemaal loslopen tenzij anders afgesproken. De eerste keer dat uw hond meegaat wordt hij/zij altijd aangelijnd. Gaat dit goed, dan mag hij/zij los. Ik wandel met maximaal 5 honden per keer, ik vind het voor mijzelf en de honden overzichtelijker en leuker om met kleinere groepen te wandelen.

Hondenuitlaatservice Ga Je Mee Ede
Heeft u om welke reden dan ook geen gelegenheid om uw hond(en) uit te laten. Ik haal uw hond(en) thuis bij u op en breng hem of haar zo schoon mogelijk bij u terug. De honden zullen zich uitgelaten voelen en kunnen tijdens de wandeling spelen met andere honden en hun behoefte doen. Ik ga ten minste 1 uur met uw hond(en) aan de wandel tijdens de groepswandeling op de Hei of het Bos. Het is ook mogelijk om uw hond(en) alleen uit te laten in uw eigen omgeving.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer