HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Duiven


Hondenuitlaatservice Tons DOG Service Duiven
Bent u niet in de gelegenheid om een flinke wandeling met uw hond te maken? Mijn hondenuitlaatservice wandelt dagelijks met een roedel van 5 tot 10 honden. Ook bestaat de mogelijkheid om in overleg in het weekend te wandelen. Voor iedere hond is het belangrijk om dit regelmatig te doen. Wandelen in een roedel is belangrijk voor een goede socialisatie en het leren van de 'hondentaal'. Uw hond wordt hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk uitgedaagd en kan lekker zijn/haar energie kwijt. Om met de hondenuitlaatservice mee te kunnen wandelen kunnen honden uit Arnhem, Velp, Rheden, Westervoort, Duiven, Loo, Groessen, Zevenaar, Didam, Lathum en Giesbeek opgehaald worden.

Hondenuitlaatservice Wandelpootjes Duiven
Wandelpootjes verzorgt wandelingen in groepsverband maar ook een individuele wandeling is mogelijk. Bent u niet (meer) in staat om uw hond uit te laten dan verzorgt Wandelpootjes dit voor u. Wandelpootjes is een gediplomeerde hondenuitlaatservice en beschikt over een volledig uitgeruste Peugeot Expert om uw dieren veilig te vervoeren. De benches voldoen aan de eisen die de branchevereniging HUS stelt. Ons werkgebied is regio Duiven en Westervoort.

Hondenuitlaatservice Beestenboel Duiven
Wij nemen gemiddeld tussen de 3 en 9 honden mee op onze wandeling van ongeveer een uur. De roedel mag altijd loslopen. De eerste keer loopt uw hond nog aan de lijn en controleren wij of de hond zich goed in de roedel kan integreren. Het is de bedoeling is dat de hond zo snel mogelijk los kan worden gelaten (natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen die nooit los kunnen lopen, hier houden we rekening mee). De eerste uitlaatronde wordt gebruikt als proefronde om te kijken of de hond(en) geschikt is/zijn om mee te gaan. Deze uitlaatronde is gratis.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer