HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Doetinchem


Hondenuitlaatservice DogPaws Doetinchem
DogPaws is er voor Doetinchem, Wehl, Didam en omstreken. Alle loslopende honden krijgen een penning met mijn telefoonnummer aan de halsband of tuig. Daarom is het van belang dat de hond een stevige halsband of tuig om heeft. We wandelen o.a in het bos, op stroombroek en als ik honden heb die niet los kunnen, maar toch hun energie kwijt moeten door te rennen, gaan we naar een omheind veld toe, zodat ook zij zich lekker kunnen uitleven. Ik wandel minimaal een uur met uw hond, mits het weer het toelaat. Bij hevig onweer, sneeuw dat aan de pootjes blijft plakken of extreme hitte wordt de wandeling ingekort. Naast onze uitlaatservice hebben wij ook een trimsalon.

Hondenuitlaatservice Doetinchem
De hond wordt bij u thuis opgehaald en met andere soortgenootjes uitgelaten op een omheind terrein. De tijd dat ze worden opgehaald is afhankelijk van de rit. Het uitlaten begint tussen 12.00 uur en 13.00 uur. De uitlaat zal minimaal een uur duren. Bij warm weer krijgen ze halverwege de wandeling nog wat te drinken, zodat ze nog kunnen plassen voordat ze weer naar huis gaan. Na heerlijk uitgeleefd te zijn, worden ze weer lekker naar hun eigen mandje gebracht. Heeft de uitlaathond extra zorg nodig bijv. medicijnen of eten geven, doe ik dat graag voor u. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Hondenuitlaatservice Dog Motion Doetinchem
Dog Motion biedt u praktische mogelijkheden om uw hond(en) uit te laten tijdens uw aan- of afwezigheid. Moet u werken, of bent u ziek, slecht ter been of gewoon een dagje druk of uit? Dan biedt Dog Motion u een verlichtende oplossing, en brengt balans in uw dagelijkse verantwoordelijkheden. Misschien vind u het gewoon leuk als uw hond heerlijk even een uur kan ravotten met andere soortgenoten. Dog Motion kan uw hond(en) uitlaten in sociale groepen of individueel indien dit beter past bij het karakter van uw hond(en).Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer