HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Diemen


Hondenuitlaatservice Diemen
Ik heb altijd blije honden mee. Wij laten de honden uit in het Diemer bos of Bijlmerweide of Bussemer heide. Zij mogen hier heerlijk los lopen en spelen met elkaar. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middel grote honden waardoor er extra op de hondjes wordt gelet. De wandeling duurt ongeveer 1uur. Wij halen de hond bij u thuis op ,gaan met hem/haar wandelen en brengen hem/haar dan moe en voldaan weer thuis.

Hondenuitlaatservice Mormels Diemen
Uw hond wordt aan het einde van de ochtend of begin van de middag thuis opgehaald en in de Mormelsbus naar het Diemer Bos of het Amsterdamse Bos vervoerd. We lopen met een kleine roedel (max 6 honden) een uur zodat er veel tijd is om te snuffelen, te spelen en achter stokjes en balletjes aan te rennen. Moe en voldaan wordt uw hond weer thuis afgezet waar deze heerlijk kan uitrusten tot u thuiskomt. We lopen met een kleine roedel, dit loopt lekker ontspannen en de honden zitten zo ook niet zolang in de bus bij het ophalen en thuisbrengen.

Hondenuitlaatservice Diemer Doggies Diemen
Wij bieden u een betrouwbare en professionele hondenuitlaatservice, hondenuitlaatservice die veel tijd en aandacht besteedt aan uw hond. Helaas is het soms door uw gezondheid , drukke baan of andere redenen niet altijd mogelijk om tijd vrij te maken voor uw huisdier. Diemer Doggies hondenuitlaatservice staat altijd voor u klaar om uw huisdier te verzorgen. Natuurlijk werken wij ook in Amsterdam, Weesp, Muiden en omgeving.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer