HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Deventer


Hondenuitlaatservice Huisdierenoppas Deventer
Huisdierenoppas Deventer biedt u de mogelijkheid aan om uw hond(en) individueel uit te laten in hun eigen vertrouwde omgeving. De wandeling worden aangepast en afgestemd op de wensen van u en uw hond(en). De standaard tijd voor een uitlaatronde is 30 minuten. In overleg is er de mogelijkheid om er 60 minuten van te maken. De wandelingen zijn ook geschikt voor pups, senioren, voor honden die herstellen van een operatie of ziekte, loopse teven, angstige honden en honden met een flink jachtinstinct.

Doggy's Uitlaatservice Deventer
Doggys uitlaatservice biedt voor iedereen de mogelijkheid om uw hond een lekkere wandeling te laten maken. Tijdens de wandelingen kunnen de honden lekker spelen, rennen en ravotten met soortgenoten, maar een individuele wandeling is ook bespreekbaar. De groepswandelingen bestaan maximaal uit 9 honden. Dit omdat ik dan elke hond veel aandacht kan geven. De groepswandeling duurt ongeveer 1 uur. Bij de individuele wandeling heeft de hond 1 op 1 begeleiding. De individuele wandeling duurt ongeveer 30 minuten Dit kan een wandeling zijn voor bijvoorbeeld: loopse teefjes, pups, oudere honden en honden met een medische achtergrond. Doggys uitlaatservice komt in: Deventer, Diepenveen, Olst, Den Nul, Bathmen, Schalkhaar en Twello.

Hondenuitlaatservice Chanty Deventer
Chanty's Hondenuitlaatservice werkt vanuit een kalme en assertieve energie met de honden. Het uitlaten van een hond brengt dan ook veel meer met zich mee dan alleen het daadwerkelijke uitlaten. Ik zal letten op de subtiele signalen in de houding van de hond zoals de beweging en de mimiek. Tevens zal slecht gedrag tegengegaan worden voordat dit zich binnen, of buiten, de roedel uitbreidt. Daarbij staan drie pijlers centraal: beweging, discipline en genegenheid.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer