HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Bussum


Hondenuitlaatservice Walk the Dog Bussum
Hondenuitlaatservice in Naarden en Bussum. Ervaren en betrouwbaar. Uw hond krijgt ruim een uur beweging. In dat uur loop, ren en speel ik met de honden. Op deze manier zorg ik ervoor dat alle honden de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben en ze voldaan hun mand in kunnen gaan. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd en de waterbak wordt bijgevuld.

Hondenuitlaatservice De Uitgelaten Hond Bussum
Wij als uitlaatservice nemen onze taak uiterst serieus en sparen kosten nog moeite om het fenomeen hond en alles wat daarmee te maken heeft ons zo eigen mogelijk te maken. Uw hond is per slot van rekening onze zorg , en zullen deze dan ook behandelen al was het onze eigen hond! Onze filosofie is niet te appelleren aan het schuldgevoel van het 'baasje' , maar een service te bieden die een aanvulling is op de bewegingsbehoefte en de sociale drang van de hond. De uitlaatservice is een perfecte manier om uw hond het plezier van soortgenoten te bieden. ons werkgebied is Bussum, Naarden en Naarden-Vesting.

Hondenuitlaatservice Royal Animal Service Bussum
We gaan er van uit dat elke hond los mee moet kunnen lopen en redelijkerwijs heel goed kan luisteren. Wij wandelen altijd in een bosrijke omgeving of de heide, waar wij de honden ook lekker los kunnen laten. Ook wordt er verwacht dat uw hond sociaal is ten opzichte van de rest van de roedel. Onzer bus is voorzien van dakventilatie en een luchtrooster in de bodem. De ingebouwde hokken zorgen ervoor, dat de honden apart vervoerd worden. Er gaan nooit meer dan 10 honden mee per shift. Ons werkgebied bestaat uit Naarden, Bussum, Laren, Blaricum en Huizen.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer