HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Breda


Hondenuitlaatservice Hus-Ky Breda
Hus-Ky is kleinschalig en biedt individuele wandelingen aan in Breda en omgeving. Iedere wandeling is aan te passen aan de leeftijd, conditie en/of gezondheid van de hond. Uw hond wordt in zijn/haar vertrouwde omgeving uitgelaten en krijgt alle aandacht. Er is ruimte voor het werken aan bepaalde oefeningen of bv trekken aan de riem. Dit gebeurt met de positieve trainingsmethode. De aanpak van Hus-Ky zorgt voor meer rust en stabiliteit en daarmee een tevreden hond!

Hondenuitlaatservice One Happy Hound Breda
One Happy Hound: Avontuurlijke dagopvang voor honden! Ik kom je hond halen en breng hem na een dag, moe en voldaan terug. Je hond zal in een groep van sociale honden terechtkomen waar er voldoende interactie is. De verschillende pack-leden worden door mij, maar ook door andere honden, fysiek en mentaal uitgedaagd. Ik benader je hond steeds op een positieve manier, d.w.z. door positieve bekrachtiging (geven van beloningen) en negatieve versterking (wegnemen van beloningen). Hij krijgt dus een avontuurlijke dagopvang door mij, waarbij ik tracht naar verschillende gebieden te gaan in de buurt, om voldoende afwisseling te creëren.

Hondenuitlaatservice Woefenzo Breda
Woefenzo Hondenuitlaatservice is werkzaam in Breda en omgeving. Wij bieden naast groepswandelingen (die starten vanaf september 2016) individuele wandelingen en oppasservice aan. Bij ons staan de wensen en de veiligheid van de honden voorop. Zo wordt er tijdens het kennismakingsgesprek gekeken naar welke service het beste bij uw hond past en worden de honden die met de groepswandelingen mee mogen vervoerd in benchen die op maat gemaakt in de bus zijn gemaakt. Ook zit er een goed ventilatiesysteem in onze bus en kunnen de honden in en uit de bus door middel van een loopplank. Woefenzo Hondenuitlaatservice is in het bezit van het diploma gediplomeerd hondenuitlaatservice wat is behaald bij de Martin Gaus academie.

Hondenuitlaatservice Top Care 4 Dogs Breda
Top Care 4 Dogs is een flexibele uitlaatservice voor uw trouwe viervoeter in Breda. Het uitgangspunt is zowel 1 op 1 met uw hond te wandelen, als in groepsverband. Wij bieden uitlaatservice op maat gemaakt. 1 op 1 wandelen met uw hond in de buurt waar u woonachtig bent. 1 op 1 wandelen met uw hond in een losloopzone in het bos/aan het water. Wandelen in groepsverband met andere honden. Tevens houden wij rekening met oudere honden of honden die niet lang meer kunnen of mogen wandelen. Daarom bieden wij uitlaatservice aan vanaf 30 minuten.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer