HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Blaricum


Hondenuitlaatservice De Uitlaatservice voor Honden Blaricum
De Uitlaat Service voor Honden wandelt in bossen, op heides, bij water. De honden lopen dan los. 'Lopen ze dan niet weg?', horen wij u denken. Neen. Ze luisteren naar en volgen de hondenuitlater, want die is de roedel(bege)leider. Bovendien blijven ze graag in de omgeving van de rest van de meute. Een hond die in zijn eentje los gelaten wordt, heeft meer de neiging om de omgeving te verkennen en van de baas weg te rennen dan als hij/zij met anderen is.

Hondenuitlaatservice Kwispelstaart Blaricum
Met onze hondenbus halen wij uw hond bij u thuis op. De bus bevat een bench voor honden die dit prettig vinden,of voor honden die even apart moeten. Dan gaan we met de honden naar een van onze uitlaatplekken,We gaan met een nieuwe hond altijd naar een plek waar de hond niet weg kan, zodat we weten hoe de hond reageert op een roedel en op ons. We wandelen ongeveer een uur met de hond en lopen dan weer richting bus. We brengen de honden, na ze te hebben afgedroogd(mocht dit nodig zijn) weer naar huis. Groot, klein, rashond of bastaard, alle honden kunnen mee!! Ons werkgebied is Blaricum en Huizen.

Hondenuitlaatservice Jog Dat Dog Blaricum
Bij de aller eerste wandeling gaan we op weg naar een groot en gevarieerd en met hekken afgezet uitlaatterein. Zodat we kunnen observeren hoe uw hond al loslopend in de groep mixt en of hij / zij ook bij de groep blijft. Als hij /zij goed in de roedel past dan gaan we naar het bos. Lekker samen rennen, spelen maar bovenal genieten van de heerlijke buitenlucht. Dan gaan alle honden weer naar huis, zo druk als het op de heenweg was, zo rustig en voldaan zijn de honden nu achter in de bus. Thuis aangekomen worden de smeerpoetsen onder ons afgedroogd afgeleverd. Wij checken natuurlijk nog even of de waterbak goed gevuld is. Eventueel geven wij voer of medicijnen als dit met u is afgesproken.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer