HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Arnhem


Hondenuitlaatservice Doglife Arnhem
Doglife-Arnhem is een uitlaatservice in Arnhem-noord en directe omgeving. Doglife-Arnhem bied veel meer dan een uurtje wandelen voor als u hier zelf niet de mogelijkheid voor heeft. U hond heeft contact met zijn soortgenoten en heeft volop de mogelijkheid om samen met andere honden te spelen en te rennen. Hij voelt zich weer even helemaal hond en geniet samen met zijn roedelgenootjes van zijn vrijheid en het sociale contact. Ook voor jonge honden is het erg belangrijk om regelmatig contact te hebben met andere honden. Spelenderwijs leert deze hond de sociale regels en zal hier voor de rest van zijn leven veel profijt van ondervinden in het contact met andere honden.

Hondenuitlaatservice de Hofstede Arnhem
Als u geen tijd of mogelijkheid hebt om uw hond uit te laten, doen wij dat graag voor u. U kunt bij hondenuitlaatservice De Hofstede voor korte en lange wandelingen terecht, in een groep of alleen. Afhankelijk van de wensen van uw hond zoeken we samen met u naar de beste wandeloplossing voor uw hond. Uw hond kan zich samen met zijn soortgenootjes zowel geestelijk als lichamelijk helemaal uitleven en komt moe maar voldaan weer thuis. U kunt de rest van de dag volstaan met een blokje om voor de behoeften. Er word gewandeld in de volgende gebieden; Randwijk, Zetten, Heteren, Driel, Andelst, Herveld, Valburg, Hemmen, Wely, Schuitgraaf, Elst, Wageningen, Heelsum, Bennekom, Renkum en Doorwerth

Hondenuitlaatservice Baloe Arnhem
Wat doet hondenuitlaatservice Baloe? Ik kom uw hond(en) thuis ophalen. Nadat ik alle honden voor de wandeling heb opgehaald gaan we naar 1 van de hondenlosloopgebieden in de omgeving van Arnhem. Hier kan de hond lekker rennen, spelen en ook niet echt onbelangrijk, gezellig in een roedel lopen. Dit doen we ongeveer een uur waarna ik vervolgens de hond(en) weer moe maar voldaan thuis breng. Ik haal honden op voor een wandeling in Arnhem, Oosterbeek, Rozendaal en Velp.

Hondenuitlaatservice Rens Arnhem
Uw hond wordt thuis opgehaald voor de wandeling die in de regel een uur zal duren. De eerste keer zal uw hond aan de riem meelopen om te kijken hoe uw hond op de andere honden reageert en andersom. Uw hond zal zich in het gezelschap van maximaal 8 honden bevinden. Mocht er onderweg iets gebeuren wordt u onmiddellijk op de hoogte gesteld. Ik probeer uw hond op vaste tijden uit te laten waarna hij of zij moe en voldaan weer thuis komt. Is uw hond nat of vies dan wordt hij of zij handdoekdroog thuis afgeleverd. Honden uit de omgeving Arnhem, Velp, Rozendaal, Westervoort en Duiven kunnen met Rens mee.

Hondenuitlaatservice Rond met uw Hond Arnhem
Natuurlijk is het erg belangrijk dat uw hond voldoende beweging krijgt. Het verschilt per ras en leeftijd hoe groot de fysieke behoefte is om zijn of haar energie kwijt te kunnen. Toch zal elke hond van nature de drang hebben om zijn fysieke conditie op peil te houden. Nagenoeg alle honden beleven erg veel plezier aan om even 'helemaal los' te mogen gaan. Als er voldaan is aan deze fysieke behoefte, zal dit vervolgens ook een positief effect hebben op het gedrag van de hond. Tevens is het sociale contact erg belangrijk voor een hond. Honden zijn immers roedeldieren. Uw hond zal het heerlijk vinden om anderhalf uur ongestoord te snuffelen en communiceren met soortgenoten. RondmetuwHond is er voor honden uit Arnhem, Elst, Huissen, Velp en Oosterbeek.

Hondenuitlaatservice t Blaffertje Arnhem
Woont u in Arnhem, Driel, Heteren, Elst, Valburg, Holmoet, Zetten, Andelst, Herveld of Randwijk dan kan ik uw hond uitlaten. De gebieden waar ik graag loop zijn de Rosandepolder en de Brematon. Dit is afhankelijk van waar ik de hond op moet halen. Een wandeling duurt een ongeveer een uur. Het is mogelijk om hiervan af te wijken maar ook dit is in overleg. De uitlaat gaat in groepjes van 4 honden per ronde. Afhankelijk van de hond wandelen we vast aan de riem of los. Bij de eerste keer dat de hond mee gaat met de wandeling kan ik dit inschatten.

Hondenuitlaatservice Royal Arnhem
Net als mensen zijn honden ook individuen. Ze hebben allemaal hun eigen voorkeurslijstje. De 1 gaat graag spelen, de ander gaat liever snuffelen, zwemmen, graven of trippelt liever achter je aan. Wij lopen daarom altijd in gebieden waar de honden in al hun behoeftes worden voorzien. Het is mogelijk om uw hond in een roedel te plaatsen en het is mogelijk om gebruik te maken van onze unieke 1 op 1 service. Niet iedere hond vindt het immers leuk in een roedel . In onze 1 op 1 hondenuitlaatservice krijgt uw hond de volledige aandacht die hij of zij nodig heeft. Ons werkgebied is Arnhem (Schuytgraaf, Laar-Oost, Laar-West, Rijkerswoerd, Arnhem Noord, Malburgen, Duifje, Zypendaal), Elden, Elst, Oosterbeek, Rozendaal, Huissen, Gendt, Velp, Westervoort, Duiven, Bemmel en Valburg

Hondenuitlaatservice Snoezel & Puf Arnhem
De wandelingen vinden plaats op het Rozendaalse Veld of in een ander losloopgebied in Velp of Arnhem. De honden worden thuis opgehaald (zie vervoer). Zodra de hond thuis wordt opgehaald krijgt de hond een penning aan de halsband met het 06-nummer van Snoezel & Puf erop. De wandelingen duren minimaal 60 minuten. Na de wandeling krijgen de honden de gelegenheid om te drinken voor ze weer de bus ingaan. Zowel tijdens de rit naar de wandellocatie toe als tijdens de wandelingen wordt er gestreefd naar zoveel mogelijk rust in de groep. Elke hond moet zich op zijn gemak voelen in de groep. Wij zijn de hondenuitlaatservice voor Arnhem-Noord, Rozendaal en Velp.

Hondenuitlaatservice Paddy's Arnhem
Een hond is een roedeldier. Daarom is het voor een hond heel erg leuk en goed om mee te gaan met onze uitlaatservice. U kunt ons bellen omdat u zelf geen tijd heeft om met uw hond een lange wandeling te maken, maar u kunt ons dus ook bellen omdat u uw hond een leuk en leerzaam uitje gunt. Naast de lichamelijke energie die uw hond tijdens onze wandelingen kwijt raakt, is de wandeling ook nog eens heel goed om zijn geestelijke energie kwijt te raken. De sociale interactie en het bijbehorende spel tussen de honden geeft uw hond veel voldoening, zodat u zeker weet dat uw hond na een wandeling met ons moe en voldaan thuis komt. Wij lopen altijd in gebieden waar uw hond veilig los kan en mag lopen. Dit is vaak in het bos maar soms ook bij het water. Op warme dagen zorgen wij er sowieso voor dat uw hond de mogelijkheid krijgt om af te koelen in het water. Ons verzorgings gebied is Arnhem, Schuytgraaf, Velp en Huissen.

Hondenuitlaatservice Does Arnhem
Does Hondenuitlaatservice heeft als doel op een verantwoorde manier in de dagelijkse bewegingsbehoefte van uw hond te voorzien, wanneer uzelf daartoe niet in de gelegenheid bent en/of indien u herkent welke waarde het voor uw hond heeft om in een roedel te lopen. In een roedel lopen is voor uw hond een intensieve bezigheid. Hij is weer even hond onder de honden en dat vraagt een grote alertheid van hem. Wat ook de reden moge zijn, zowel u als uw hond varen er wel bij. De honden die met Does mee mogen, moeten gezond en gehoorzaam zijn.

Hondenuitlaatservice Braaf Arnhem
De groepswandeling vindt s ochtends plaats. Uw hond wordt tussen half negen en negen uur opgehaald en komt na een wandeling van ruim anderhalf uur rond twaalf uur weer thuis. Dan is hij moe en voldaan en zal waarschijnlijk neerploffen om te dromen over zijn belevenissen. Om het voor de honden spannend te houden kies ik zoveel mogelijk verschillende routes. De wandelingen vinden voornamelijk plaats op het Rozendaalse veld, waar de honden zich in een uitgestrekt gebied kunnen uitleven. Soms kies ik voor landgoed Mariendael, wat een prachtig bos is, en waar de honden kunnen zwemmen.

Hondenuitlaatservice Doggy's Friend Arnhem
Doggys Friend is een betrouwbare hondenuitlaatservice die net even een stapje extra voor haar klanten doet. Zo geven wij uw hond de beste zorg wanneer u even geen tijd heeft, of uw hond een heerlijk uitje gunt met soortgenootjes. Ons doel is om met zo veel mogelijk vaste groepen te werken, zodat de honden elkaar goed leren kennen en er een rustige stabiele groep ontstaat. Bij ons is elke hond welkom ongeacht ras en leeftijd. Er zullen altijd 2 begeleiders zijn zodat er altijd een uitstekend toezicht op de groep is. Na een wandeling van een uur wordt uw hond moe en voldaan weer thuis gebracht. Wij zijn werkzaam in Arnhem Zuid en Arnhem Noord, Elst en Huissen.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer