HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Amsterdam


Hondenuitlaatservice Dogwalkingservice Amsterdam
Uw hond krijgt de tijd van zijn leven lekker wandelen door het Vondelpark, Rembrandtpark, Westerpark, Erasmuspark of 1 van de andere parken die Amsterdam rijk is. De veiligheid van de honden die ons toevertrouwd worden staat bij ons hoog in het vaandel. We halen hem op bij u thuis en gaan met hem een 1 uur wandelen, rennen en spelen. Na de wandeling brengen wij hem weer moe maar voldaan terug bij u thuis.

Hondenuitlaatservice Hondenbusje Amsterdam
Ik haal de honden bij u thuis op met mijn speciaal ingerichte hondenbusje. Ik wandel met een kleine vaste groep honden. De wandeling begint aan het einde van de Duizend Meterweg in het Amsterdamse Bos, dat is vlakbij het grote speelveld. De honden lopen allemaal los, spelen samen in een roedel en genieten van hun vrijheid. Na een uur gelopen te hebben gaan alle honden weer in hun eigen bench in de bus zodat ik ze allemaal moe maar voldaan weer thuis kan brengen.

Hondenuitlaatservice Happy Pack Amsterdam
Wij halen de honden dagelijks op met onze bus en brengen ze naar ons weiland. Hier kunnen de honden fijn een uur rond rennen en spelen. Op ons weiland krijgen ze water en worden (als het nodig is) drooggemaakt voor ze weer naar huis gaan. De samenhorigheid in een roedel is een onbeschrijvelijke ervaring. De rust die een (stabiele) roedel met zich meebrengt is geweldig. Er is niets leukers dan een roedel honden te zien spelen, zwemmen en ravotten. Onze werkgebieden zijn Amsterdam Oost/Watergraafsmeer, Zeeburg en werken beperkt in Duivendrecht, Diemen, Centrum en de Pijp.

Hondenuitlaatservice Chiensur Amsterdam
Chiensur is er voor iedereen die een hond bezit en in Amsterdam Oost/Watergraafsmeer en de Plantage Buurt woont. Ik heb Chiensur opgericht, omdat ik het werken met honden geweldig vind en omdat er vraag is naar een goede en betrouwbare hondenuitlaatservice. Uw hond komt bij mij niets te kort! Ik ga altijd naar het bos van maandag tot en met vrijdag waar ze de ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en hun andere behoeften te doen. Tijdens de wandeling is er naast het spelen en rennen ook altijd tijd voor wat extra aandacht en liefde.

Hondenuitlaatservice Blaffus Amsterdam
Ik streef naar zoveel mogelijk afwisselende uitlaatgebieden dus strand, duinen, bos, open grasland en altijd met water, waar de honden zich lekker kunnen uitleven. Deze gebieden zijn: IJmuiden, Wijk aan Zee, Twiske, Spaarnewoude, Hemmeland (Monnickendam), Amsterdamse Bos en nog veel meer. De viervoeters zitten misschien iets langer in het busje dan bij andere uitlaatdiensten, maar als ze doorhebben dat we naar geweldige uitlaatplekken gaan, hebben ze daar geen problemen mee. Ze slapen gewoon tijdens de rit.

Hondenuitlaatservice Amsterdam
Zoals u misschien al weet, worden bij veel hondenuitlaatservices honden in groepen uitgelaten (6 a 7 honden per keer). Dit wordt gezien als een voordeel, echter is het in mijn optiek beter en werkt het voor mij prettiger om met 1 of maximaal 3 honden te wandelen. In de uitlaatgebieden zijn altijd genoeg andere honden aanwezig om sociaal mee te zijn en mee te spelen, maar ik wil graag de volle aandacht hebben bij de honden die aan mij zijn toevertrouwd.

Hondenuitlaatservice Kyno-Logica Amsterdam
Het ophaalgebied beslaat stadsdeel Amsterdam Noord, Landsmeer, Nieuwmarkt, de Plantage buurt, Kattenburg, de Csaar Peter buurt en van stadsdeel Zeeburg de eilanden (Java, Borneo, KNSM). Het uitlaatgebied is gevarieerd met bossages en open stukken. Er is het hele jaar door fris zwemwater beschikbaar. De honden lopen in principe allemaal los zodat zij goed met andere honden kunnen communiceren. Het vervoer is in een bus met goede ventilatie waar de honden elk in een 'eigen' professioneel ingebouwde kennel zitten. De honden worden opgehaald en na de wandeling weer teruggebracht.

Hondenuitlaatservice Alfa Roedel Amsterdam
De filosofie van de troep als basis voor Alfa Roedel Uitlaatservice houdt in dat honden sociale wezens zijn en om echt gelukkige te zijn, deel uit moeten maken van een groep honden. Door geregelde beweging samen met dezelfde groep honden, zal Uw hond een relatie opbouwen met elke hond van de groep en dit netwerk is wat een troep maakt. Het uitlaten wordt meer dan alleen een goede lichaamsbeweging voor Uw hond, het wordt een fijne dag uit met vrienden en vriendinnen. Het zal Uw hond ook de kans geven op zijn eigen natuurlijke wijze te gedragen, in groepsverband en zo kan hij de stress van het dagelijkse 'hondenleven' te ontladen!

Hondenuitlaatservice 4 Dogs'Delight Amsterdam
Ik haal de honden bij u thuis op en rijd dan door naar het Amsterdamse Bos. Ik heb daarvoor een speciaal ingerichte bus waarin elke hond een eigen comfortabel hok heeft. Natuurlijk voldoet de bus aan alle wettelijke voorwaarden. In het bos lopen we vervolgens minimaal een uur (weer of geen weer!); als het verkeer meezit is uw hond binnen 2,5 uur weer thuis.

Hondenuitlaatservice Pet Services Amsterdam
Wij halen uw hond op in een Combi auto of in ons busje dat speciaal is ingericht. Onze bus is uitgevoerd met climate control voor de ruimte waarin de dieren vervoerd worden. We rijden naar een uitlaatgebied waar we met uw hond(en) in de bossen of parken gaan wandelen. Wanneer uw hond vuil is geworden, hebben wij in de bus een handdouche waarmee we het ergste vuil van uw hond afspoelen. Daarna brengen we uw hond weer thuis. We wandelen in groepjes van circa 5 honden hierdoor blijft de reistijd voor de dieren tot een minimum beperkt. Wij werken in de volgende regio's Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart, Osdorp, Map, Aker, Sloterdijk, Overtoomseveld, Oud & Nieuw Sloten en Badhoevedorp.

Hondenuitlaatservice De Boswandeling Amsterdam
Twee keer per dag ga ik met een groepje honden naar het bos. Uw hond kan 's morgens of 's middags worden opgehaald in de hondenbus. Ook kan uw viervoeter beide wandelingen mee. Als iedereen is opgehaald en we met z'n alle zijn aangekomen in het bos kunnen de honden lekker spelen, snuffelen, zwemmen en rennen zoveel ze willen. Als ze moe en uitgespeeld zijn, breng ik de honden weer veilig thuis.

Hondenuitlaatservice De Wandeltante Amsterdam
Een dagelijkse wandeling in park, bos of hei, het liefst samen met andere honden is dagelijkse noodzaak voor Uw trouwe viervoeter. Wanneer U zelf geen of te weinig tijd heeft om eropuit te gaan met Uw hond, dan sta ik voor u klaar. En niet alleen de lichaamsbeweging is van belang. Omdat honden nu eenmaal geen solitaire- maar roedeldieren zijn, is het ook belangrijk voor hun ontwikkeling dat ze regelmatig onder soortgenoten verkeren. Woont uw hond in de Pijp, de Rivierenbuurt of omgeving Wibautstraat/Plantagebuurt, laat hem of haar dan even een berichtje sturen. Ik zorg ervoor dat Uw geliefde huisdier letterlijk uren kan genieten van zijn vrijheid in de natuur - bos of hei - temidden van zijn of haar favoriete vriendenkring !

Hondenuitlaatservice Bonifatius Amsterdam
Wij halen de honden op met een speciaal ingericht busje in de regio Diemen, Duivendrecht, Amsterdam Zuid-Oost, Watergraafsmeer/Oost, Noord en Ijburg. Wij laten de honden minimaal 1 uur uit in Amsterdam Noord in een park. Op deze plek is het plezierig spelen, snuffelen, graven en er is voldoende ruimte voor de honden. Het is ook mogelijk om uw hond in de ochtend zelf te brengen vanaf half 9, en in beperkte mate is er ook dagopvang/pension in huiselijke omgeving. Wij zijn het hele jaar geopend behalve tussen kerst en oud en nieuw. zie info op de website voor een vrijblijvende kennismaking.

Hondenuitlaatservice Dog Walks Deluxe Amsterdam
Dogwalks Deluxe uitlaatservice staat voor beweging en contact. Soms kunt u even niet zoveel aandacht besteden aan uw hond als u zou willen. Lange werkdagen, jonge kinderen, een blessure� Wat de reden ook is, bij Dogwalks Deluxe is uw hond in goede handen. Dat levert natuurlijk tijdwinst op. Maar belangrijker nog is wat het voor uw hond betekent: veel interactie met andere honden en heel veel beweging. Zo wordt u aan het eind van een drukke dag begroet door een fitte, ontspannen, tevreden hond! Ik haal alleen honden op in Amsterdam Zuid en Amsterdam Centrum.

Hondenuitlaatservice Olivier's Honden Express Amsterdam
Honden zijn gauw tevreden als ze goed verzorgd worden. Naast lekker en gezond eten kennen ze nog een levensbehoefte: beweging. Graag halen wij de hond bij u op voor een intensieve wandeling. Gedurende 1 a anderhalf uur verkeert hij in goed gezelschap. Lekker snuffelen, hollen, rollebollen en dollen met andere honden. In een mum van tijd heeft hij zijn eigen vaste vriendenclubje! Na afloop van de wandeling brengen we hem weer veilig en moe gespeeld bij u thuis. Oliver's Honden Express is de hondenuitlaatservice voor Amsterdam-zuid en Buitenveldert.

Hondenuitlaatservice Greendogwalk Amsterdam
Greendogwalk is een hondenuitlaatservice werkzaam in Amsterdam die staat voor betrouwbaarheid, kleinschaligheid, veiligheid en natuurlijk plezier voor uw hond. Iedere werkdag wandelen we minstens een uur door het bos, het park en soms over het strand. Uw hond wordt daarbij opgehaald en weer thuis gebracht met een speciaal daarvoor ingerichte bus voorzien van hondenbenches en een luchtventilatiesysteem. Het werkgebied van Greendogwalk is Amsterdam west en zuid. Bijzonder aan Greendogwalk is dat het een groene uitlaatservice is. Dit betekent onder andere dat wij op groengas rijden en biologisch afbreekbare poepzakjes gebruiken.

Hondenuitlaatservice Lupus Amsterdam
Stichting Lupus heeft in Amsterdam-Osdorp een eigen terrein. Het voor-deel daarvan, is dat we een goed overzicht op de groep kunnen houden en dat de honden hun eigen tempo kunnen bepalen. Ze kunnen er en rennen en spelen, maar ook gewoon even op zichzelf zijn en tussendoor wat rust nemen, al naargelang de behoefte. Ondanks het groepsgebeuren dienen we immers ook individueel rekening te houden met de honden (denkt u bijvoorbeeld aan oudere, of juiste heel jonge honden). Het terrein omvat een speelveld met veel gras, groen en bomen.

Hondenuitlaatservice Happy Dog Walks Amsterdam
Happy Dog Walks is een hondenuitlaatservice in Amsterdam, voornamelijk werkzaam in de stadsdelen Oost, Zeeburg, IJburg en Watergraafsmeer. De honden worden 1,5 uur lang uitgelaten in het dichtstbijzijnde geschikte park/bos of op het strand waar ze kunnen wandelen, rennen en spelen. Voor honden is lichaamsbeweging en het ontmoeten van soortgenoten van groot mentaal en fysiek belang. Met Happy Dog Walks kunt u uw hond met een gerust hart achterlaten. En merkt u al snel dat uw hond een happy dog word.

Hondenuitlaatservice Lovely Dogs Amsterdam
Niets beters voor een hond dan heerlijk uitgelaten te worden. Een leuke wandeling, heerlijk snuffelen, wellicht andere honden ontmoeten en dan voldaan weer naar huis. Als uw hond tevreden is, dan bent u dat immers ook. Wij nemen uw hond mee voor een prive wandeling in de stad of het park. Lovely Dogs is de uitlaatservice voor alle honden ook voor lastige, oude, zieke honden, pups en loopse teven. Wij zijn er voor de honden van uit het centrum van Amsterdam en de grachtengordel.

Hondenuitlaatservice Flaporig Amsterdam
Thea runt deze hondenuitlaat in de regio's Amsterdam Noord, IJburg en Zeeburg. Bent u slecht ter been, werkt u te veel, of vindt u het gewoon gezellig en gezond voor uw hond; van maandag t/m vrijdag staan wij voor uw huisdier klaar. Flaporig is er voor iedereen die zijn / haar hond een stevige wandeling met zijn / haar speelkameraadjes gunt. Uw hond is een roedeldier en heeft dus behoefte aan contact met zijn / haar soortgenoten (wij spreken uit ervaring). Hij / zij is dus van harte welkom!

Hondenuitlaatservice UIT! Amsterdam
UIT! is een kleinschalige hondenuitlaatservice met aandacht en liefde voor uw hond. De groepen bestaan uit maximaal 5 honden, zodat elke hond de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Uw hond wordt opgehaald in een speciale hondenbus, voorzien van ruime hokken en antislipmatten, waarna we een heerlijke wandeling van minimaal een uur in het Amsterdamse bos maken. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende routes te wandelen, zodat het voor de honden ook elke keer weer spannend is. Ook zal ik af en toe en verfrissende strandwandeling maken. UIT! haalt honden op in en rondom de gebieden Amsterdam Oud-Zuid, De Pijp, Amsterdam Rivierenbuurt en Buitenveldert.

Hondenuitlaatservice Personal Paws Amsterdam
Personal Paws biedt ook individuele wandelingen aan voor de regio Amsterdam Noord, IJburg, Oost, Zuid-Oost en Centrum. Hiermee onderscheidt ik mij van andere honden uitlaatservices door het individueel uitlaten van uw hond. Ik ga dus altijd alleen met uw hond op stap! Niet iedere hond is geschikt om in een roedel te wandelen. Maar elke hond heeft wel recht op een fijne wandeling. Daarom wandel ik met uw hond in zijn eigen vertrouwde omgeving. Het is uiteraard ook mogelijk om met uw hond in een natuurgebied te wandelen. En met een kleine groep uitgelaten te worden voor een wandeling van 1,5 uur.

Hondenuitlaatservice Jerry Amsterdam
Ik haal de honden op in Amsterdam centrum, zuid, Buitenveldert en gedeeltelijk Amstelveen. Wanneer ik alle honden heb opgehaald rijden we door naar het bos. Na minimaal een uur wandelen en spelen wordt uw hond weer thuis gebracht. Afhankelijk van de te rijden route om alle honden op te halen zal uw hond ongeveer 2 uur van huis weg zijn. De wandeling vindt plaats in een veilige bosrijke omgeving.

Hondenuitlaatservice Jeroen's Roedel Amsterdam
Ik haal honden op in de plaatsen Amsterdam-Noord, Zeeburg, IJburg en omstreken. Heeft u weinig tijd, bent u slecht te been of vindt u het gewoon gezellig voor uw hond? Hondenuitlaatdienst Jeroen's Roedel staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar! Elke dag staan er twee wandelingen gepland van 10.00 tot 11.00 en van 14.00 tot 15.00. De honden worden opgehaald en na het uitlaten worden de honden natuurlijk weer thuis gebracht.

Hondenuitlaatservice Sacha's Blafferie Amsterdam
Omdat een hond een echt roedeldier is en we voor een hond niets leukers is om samen met soortgenoten vrij te kunnen rennen en spelen en zich echt als hond te kunnen gedragen, Kunt u hond bij ons met de uilaatservice mee. U zal al snel merken dat uw hond zich na de wandeling, in huis voldaan en tevreden gedraagt. Het is goed voor zijn socialisatie en uw hond voelt zich beter in zijn vel.

Hondenuitlaatservice Dapper Amsterdam
We wandelen lang (minimum is 5 kwartier) en met een kleine groep honden.Aangezien veel bazen op specifieke dagen hun hond aan mij meegeven, is de groep redelijk vast qua samenstelling. Het is misschien beter om te zeggen dat we actief zijn, omdat niet alle honden per se kilometers willen maken, maar ook op een andere manier bezig willen zijn. Ik ga naar het Amsterdamse Bos . Hier zijn niet veel fietsen en hebben we de ruimte! Op vrijdag ochtend,1 a 2 keer per maand, waaien we uit op het strand.

Hondenuitlaatservice Stapper Dogs Amsterdam
Gemiddeld gaan er 6 honden mee per groep. Doordat alle honden met een bepaalde regelmaat mee gaan, kennen de honden elkaar goed. De groepen worden nauwkeurig samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de karakters van de honden. Wij vinden het van groot belang dat uw hond zich op zijn of haar gemak voelt in de roedel. Alle honden lopen in principe los. Het is dan ook belangrijk dat uw hond gehoorzaam is en goed naar zijn of haar naam luistert. Tijdens de wandeling krijgt uw hond ruim de mogelijkheid om te rennen, spelen, snuffelen en uiteraard zijn of haar behoeften te doen. Om de reistijd beperkt te houden halen wij alleen honden op in stadsdeel Amsterdam Zuid (Oud-Zuid en Zuider Amstel).

Hondenuitlaatservice Adogable Amsterdam
Adogable is o.a. een kleinschalige uitlaatservice voor honden in Amsterdam. Honden zijn de beste kameraadjes voor hun baas en verdienen dan ook de beste zorg. Van nature zijn honden sociale dieren die in groepen leven, namelijk een roedel. Het is dus voor uw hond niet leuk om de hele dag alleen thuis te zijn. Daarnaast is het voor het welzijn van uw hond van belang om aan zijn mentale en fysieke behoeftes te voldoen. Helaas heeft niet iedereen elke dag de tijd om aan deze behoefte van uw hond te voorzien. Daar is Adogable uitlaatservice de perfecte oplossing voor.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer