HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice Amstelveen


Woef Hondenuitlaatservice Amstelveen
Meestal wandel ik in het Amsterdams Bos of op het strand, maar voor de afwisseling ook wel langs de Ouderkerker Plas of De Groene Weelde in Haarlemmermeer nabij Hoofddorp.. Tijdens een wandeling kan uw hond lekker samen met andere honden ravotten en genieten van zijn "hondenleven''. Ik wandel ruim een uur, soms iets langer. Er wordt echt niet op de klok gekeken, het plezier van de hond staat voorop!

Hondenuitlaatservice Doggies Amstelveen
Doggies Honden-Uitlaatservice biedt uw hond datgene wat hij nodig heeft. Anderhalf uur spelen, ravotten en zwemmen met kameraadjes in het bos. Door intensief contact met andere honden worden de sociale vaardigheden van uw hond optimaal op peil gehouden. Uw hond leert op natuurlijke wijze hoe hij zich in een roedel dient te gedragen. Voor drinken en snacks wordt gezorgd. Uiteraard rijden wij in een goed uitgeruste bus voorzien van airconditioning. Aan het einde van de wandeling worden ze moe en voldaan weer thuis afgeleverd.

Hondenuitlaatservice Packwalk Amstelveen
De uitlaatservice die het al mogelijke doet om een passende oplossing te vinden voor de wensen van u en uw hond binnen Amstelveen en Amsterdam Oud Zuid. Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen zal uw hond los laten lopen in het Amsterdamse Bos als het verantwoord is. Waar uw hond minimaal een uur vrij met andere honden kan spelen en dollen. Bijna altijd zal uw hond bij de roedel blijven. In de regel zal de roedel uit maximaal acht honden bestaan. Dit houdt het overzichtelijk en zo kunnen eventuele calamiteiten snel geconstateerd worden en kan er acuraat naar gehandeld worden. Bij thuiskomst wordt de hond, indien nodig, nog even afgedroogd.

Dogs Paradise Amstelveen
Met name de laatste jaren merk ik steeds meer, dat huishoudens waarbij beide partners werken of een alleenstaande met een drukke baan, het vervelend vinden dat de hond(en) de hele dag alleen thuis zit. En dat er vaak gezocht wordt naar een oplossing om de hond de juiste en welverdiende aandacht te geven. Dogs Paradise kan u daarbij helpen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw hond(en) de hele dag alleen thuis zit. Want Dogs Paradise zorgt ervoor dat uw hond een ochtend of een middag een wandeling van ruim 1 uur en 15 min krijgt

Hondenuitlaatservice Bas Laat Uit Amstelveen
Ik loop maximaal met drie honden tegelijk, dit in tegenstelling tot grotere hondenuitlaatservices. Hierdoor heb ik een goed overzicht en kan ik meer persoonlijke aandacht bieden. Aangezien er voor een groot deel in het Amsterdamse Bos wordt gelopen, komen we genoeg hondenvriendjes tegen zodat uw hond even lekker zijn gang kan gaan. De wandeling duurt circa een uur, zodat uw hond genoeg tijd heeft zijn/haar behoefte te doen en lekker te spelen. Ook zijn er kortere wandelingen mogelijk tegen een gereduceerd tarief.

Hondenuitlaatservice Dogz Amstelveen
DogZ! loopt minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur per wandeling door het Amsterdamse bos of op het strand met een groep van ongeveer 5 honden, zodat wij er zeker van zijn dat uw hond de volledige aandacht krijgt en al zijn energie kwijt raakt. Daarnaast lopen alle honden los, zodat we een hechte roedel vormen en ze in alle vrijheid met elkaar kunnen spelen. DogZ! haalt haar hondenvriendjes op in heel Amstelveen. Wij komen in Westwijk, Middenhoven, Waardhuizen, Groenhof, Bankras, Uilenstede, Kronenburg, Randwijck, Partinonium, Oude Dorp en Bovenkerk. Maar ook in de Nieuwe-Oosteinde van Aalsmeer en Buitenveldert.

Hondenuitlaatservice Michelle Vrolijk Amstelveen
Je kunt je hond door mij laten ophalen voor een prive wandeling. Je hond zit nooit met andere honden in de auto en wandelt alleen met mij. Een wandeling ter plaatse is natuurlijk ook mogelijk. De lengte en prijs van de wandeling hangen af van je hond en jouw wensen. Ook de moeilijkere honden laat ik uit.

Luckydogs Amstelveen
Bent u op zoek naar een betrouwbare hondenuitlaatservice?! Lucky Dogs biedt uw hond een fijne wandeling in een heerlijke omgeving. Honden vinden het prettig om met andere honden bezig te zijn. Lucky Dogs biedt uw hond gegarandeerd voldoening en ontspanning. Rennen, spelen, zwemmen en/of ravotten met zijn soortgenoten.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer