HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservices in Flevoland

Uitlaatservice Almere


Hondenuitlaatservice Kwispel Almere
Sinds onze start deden wij de wandelingen in kleine groepen en dat kon toen op diverse plekken in Almere. Maar doordat wij al vrij snel begonnen te groeien, en 1 van de eerste waren die toen met de hondenuitlaat bezig waren werd ons een veld aangeboden waar wij tot op heden nog steeds gebruik van maken Dit veld is 1 hectare groot en is voor zien van hekwerk rondom. Tevens hebben wij daar de beschikking over water zodat de honden ten alle tijden kunnen drinken. In de ochtend beginnen wij met het ophalen van de honden in kleine groepen. Wij houden daarbij rekening om de ritten zo kort mogelijk te houden voor de honden. Aangezien wij met twee bussen rijden. Blijft er altijd een van ons op het veld zodat de ander verder kan gaan met het ophalen van de andere honden. De honden verblijven bij ons ruim 2 uur op het veld soms langer maar dat ligt helemaal aan de planning die wij voor die dag hebben.

Hondenuitlaatservice Free Spirit Almere
Beweging is de belangrijkste activiteit voor u en uw hond. Van beweging wordt uw hond gelukkig en stabiel. Er zijn vele manieren om uw hond in beweging te krijgen, zoals gooien en halen met een favoriet speeltje, lopen, rennen of wandelen voor 30 tot 60 minuten, twee keer per dag. Maar heeft u zelf geen tijd om u hond de nodige beweging te geven, dan sta ik voor u klaar om uw hond op te nemen in mijn roedel en hem/haar lekker hond te laten zijn. Zelf weinig tijd of een keer geen zin! Huur dan Free Spirit in.

Hondenuitlaatservice Huisdierenservice Almere
Wij halen maximaal 6 honden per wandeling op, zodat de groep klein en overzichtelijk blijft en er voldoende aandacht is voor elke hond. De hond wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald en er wordt een wandeling gemaakt van 1 uur. Na terugkomst bij de bus worden de honden afgedroogd, krijgen ze een koekje en staat er vers water voor ze klaar. Daarna word uw hond weer thuisgebracht, waar hij heerlijk zal gaan slapen en dromen van zijn belevenissen van die dag! Ruim een uur spelen, ravotten en zwemmen met kameraadjes in het bos, dit is waar elke hond toch warm voor loopt?

Hondenuitlaatservice Joppes Almere
Zelf druk of een uitje voor de hond, wij staan voor uw hond klaar. Bij Joppes geven wij uw hond een veilige en ontspannen wandeling. Bij Joppes hebben wij jarenlange ervaring met honden en hondengedrag. Inmiddels heb ik ook de opleiding tot erkend hondenuitlaatservice met een positief resultaat afgesloten. U geeft uw hond niet aan zomaar iemand mee, bij Joppes gaat dat heel professioneel en liefdevol. Wij bieden de uitlaatservice aan in Weesp, Almere, Muiden e.o.

Hondenuitlaatservice De Bosbanjers Almere
Hondenuitlaatdienst de Bosbanjers komt uw hond(en) thuis ophalen en neemt ze mee naar een gebied waar de honden los rond mogen lopen in de bos- en waterrijke omgeving van Almere. De wandeling duurt een uur. De honden lopen allemaal los en zijn vrij om te spelen, snuffelen, zwemmen of gewoon lekker mee te hobbelen. Om te voorkomen dat uw huis er uit ziet als een stukje bos na de wandeling droog ik uw hond af als hij/zij thuis komt (mits er een handdoek klaar ligt). Ons werkgebied is Almere Buiten:Striphelden buurt, Indische buurt, Oostvaarders buurt, Seizoenen buurt, Bloemen buurt en Fauna buurt, Almere stad:Filmwijk, Waterwijk, Danswijk, Parkwijk en Tussen de Vaarten en Almere Haven:De Marken, De Grienden, De Steiger, De Meenten,De Werven De Gouwen

Hondenuitlaatservice Difference Almere
Difference uitlaatservice is de uitlaatservice met hart voor uw hond De naam van mijn service zegt eigenlijk al hoe ik de shift invul: Different Ik vind het belangrijk dat de honden lekker hond kunnen zijn. Ze krijgen alle tijd om lekker met elkaar te ravotten en hun behoefte te doen. Ik kom de honden bij u thuis ophalen (op maandag tot en met vrijdag) en neem ze lekker mee naar de uitlaatplek, een veld of bos, waar ze lekker hun ei kwijt kunnen.

Hondenuitlaatservice Animal Care Almere
Bent u niet in de gelegenheid om een lange wandeling met uw hond te maken door ziekte/drukke baan of andere omstandigheden? Of wilt u, uw hond beter laten socialiseren met andere honden, dan biedt Animal Care Almere Honden uitlaatservice de uitkomst! Alles is bespreekbaar. Wij staan voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Hondenuitlaatservice Vannia Almere
Betrouwbaar en liefdevol uw hond uitlaten. Met passie en liefde lopen met uw hond in de natuur rondom Almere. Samen met andere honden in de roedel is dit voor uw hond meer dan een noodzakelijke wandeling. De kracht van de roedel maakt uw hond meer hond, een meer gesocialiseerd huisdier waar u ook van geniet. De eerste paar keren is uw hond (meestal) aangelijnd, uw hond kan pas los als het vertrouwt en veilig is. Uw hond gaat regelmatig mee met de roedel, minimaal 1x per week. De gediplomeerd wandelaar zorgt voor veiligheid en heel veel speelplezier. Na minimaal een uur wordt uw hond veilig en eventueel afgedroogd thuis gebracht.

Hondenuitlaatservice Jumpy Almere
Hondenuitlaatservice Jumpy Almere heeft er voor gekozen om met kleine groepen honden te wandelen. Hierdoor zijn wij in staat het overzicht te behouden en zo min mogelijk overlast te geven aan andere wandelaars. De hond wordt door ons bij u thuis opgehaald en na de wandeling thuis gebracht in een speciaal ingerichte bus. De wandelgebieden zijn met zorg uitgekozen om uw hond alle gelegenheid te geven te spelen met andere honden, te rennen en zijn behoeften te doen. De eerste wandeling is een introductie/ proefwandeling tegen een aangepast tarief. Alleen sociale honden kunnen deelnemen aan de groepswandelingen. Speciaal voor pups onder de 6 maanden, de minder sociale hond en de oudere hond biedt Hondenuitlaatservice Jumpy Almere de mogelijkheid voor een individuele wandeling bij u in de buurt. Wanneer uw hond loops is kan zij niet mee met de groep. U kunt er dan voor kiezen om een individuele wandeling te bespreken.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer