HOME   AANMELDEN   PET NANNY WEBSHOP   DISCLAIMER 

Uitlaatservice 's-Hertogenbosch


Hondenuitlaatservice Noorderhond 's-Hertogenbosch
Door een nauwkeurig samengestelde groep, heeft iedere hond, onder mijn persoonlijke begeleiding, plezier tijdens zijn of haar uitje met NoorderHond. Met onze haal- en brengservice kan uw hond 2 uur lang rennen, ravotten, graven, snuffelen en relaxen op onze eigen omheinde speelweide, samen met soortgenoten. Welke hond wilt dat niet? Het werkgebied van Noorderhond is Den Bosch e.o. maar woont u iets verder weg? Dan is dat bespreekbaar.

Hondenuitlaatservice TomDog 's-Hertogenbosch
Ik onderscheid me van de andere uitlaatservices door geheel in te spelen op de behoeften van de hond. Ik houd de wandelgroepen klein, zodat ik iedere hond de aandacht kan geven die hij of zij verdient, de ophaal- en thuisbrengtijden beperkt blijven en ik de groepjes kan indelen naar de behoeften van iedere individuele hond. Karakter en leeftijd van de hond spelen hierbij natuurlijk een grote rol. Ik heb binnen de uitlaatservice dan ook een apart groepje voor de rustigere hond. Gelijke zielen waarvoor al die drukte niet (meer) hoeft of het juist rustig aan moeten doen, zoals een pup. Op eigen tempo wandelen en snuffelen, met wat meer onderbrekingen dan in de andere groepjes en geen wildebrassen die constant in hun nek staan te hijgen. TomDog's hondenuitlaatservice wordt aangeboden in 's-Hertogenbosch, Engelen (De Haverleij), Vught en Rosmalen (De Groote Wielen).

Hondenuitlaatservice Kaatjes 's-Hertogenbosch
Met een speciaal ingerichte bus(De bus voldoet aan alle voorwaarden en eisen waaraan een hondenuitlaatservice dient te voldoen!) kom ik uw hond ophalen en weer thuis brengen. De wandelingen zijn in de ochtend (alleen voor honden uit Den Bosch) en maandag t/m vrijdag 's-middags. Kaatjeshus komt dan de honden in Den Bosch (zuid, muntel, vliert, west) Engelen, de Haverleij, Vlijmen en Drunen ophalen. In het weekend is ook mogelijk, maar dan op aanvraag. Nadat alle honden zijn verzameld gaan we naar de uitlaatplaats waar we minimaal een uur wandelen. Het even echt hond kunnen zijn, is iets wat uw hond goed zal doen.

Hondenuitlaatservice Happy Time 's- Hertogenbosch
Door onze ervaring met honden heb wij gemerkt dat alle hondeneigenaren een ding gemeen hebben: een diepgewortelde liefde voor de hond. Helaas wil het door onze baan of andere verplichtingen voorkomen dat men niet altijd toekomt aan de behoeftes van de honden, waardoor er ongewenst gedrag kan ontstaan zoals sloopgedrag, hyperactiviteit, onzekerheid of zelfs agressie. Door je hond mee te sturen met Happy Time kan je hond al die opgekropte energie kwijt en zoveel mogelijk socialiseren met zijn soortgenoten. Wij zijn Happy Time de uitlaatservice voor Den Bosch, Engelen, Hintham, Rosmalen, Empel, Kruistraat, Nuland, Vinkel & Heesch.Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer